Tuomioja haluaa että Venäjä onnistuu valloittamaan Suomen?

Tuomioja haluaa että Suomen kodeista kerätään aseet – että Venäjä onnistuisi valloittamaan Suomen.

Tuomioja halusi ja haluaa että Suomi luopuu jalkaväkimiinoista – että Venäjä onnistuisi valloittamaan Suomen.

Tuomioja on toiminut (ministerinäkin) Suomen NATOon liittymistä vastaan – että Venäjä onnistuisi valloittamaan Suomen.

Tuomioja esti ministerinä sen että EU-maat sitoutuisivat auttamaan sotilaallisesti toisiaan jouduttuaan hyökkäyksen kohteeksi – että Venäjä onnistuisi valloittamaan Suomen.

Tuomioja puolustaa maanpetoksen tehnyttä Hella Wuolijokea (isoäiti), joka toimi kommunistidiktatuurivenäjän puolesta demokraattista Suomea vastaan – että Venäjä onnistuisi valloittamaan Suomen.

Tuomioja haluaa heikentaa Suomen puolustuskykyä – että Venäjä onnistuisi valloittamaan Suomen.

Tuomioja on toiminut demokraattista Israelia vastaan, että imperialistisen Venäjän hampaisiin asti aseistamat arabisosialistiset diktatuurit onnistuisivat valloittamaan Israelin.

Tuomioja on tehnyt parhaansa huonontaakseen Suomen ja USAn suhteita, ettei USA auttaisi Suomea kun Venäjä seuraavan kerran hyökkää Suomen kimppuun.

—–

Esitän, että Suomen supo tutkii ulkoministeri Erkki Tuomiojan toiminnan lainmukaisuuden ja pääministeri Jyrki Katainen harkitsee onko ulkoministeri Tuomiojan toiminta Suomen etujen mukaista.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu