Jussi Niinistö: Suomalaisia soturikohtaloita (kirja)

Blogistikollegamme Puheenvuorossa, Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistö (persut) on julkaissut kyseisen kirjan vuonna 1998.

Suosittelen kirjaa lämpimästi kaikille, jotka ovat kyllästyneet oman edun tavoitteluun ja näkevät Suomen puolustamisen arvoisena – vaikka sitten henki menisi.

Jussi on valinnut kirjaansa henkilöitä, jotka todella olivat aikanaan Suomen asialla, omasta henkilökohtaisesta edustaan välittämättä. Ideologisesti jokainen voi sitten ihan vapaasti olla puolesta tai vastaan, mutta omasta mielestään nämä soturit toimivat parhaansa mukaan Suomen, suomalaisten ja heimokansojemme hyväksi.

Tänä nykyaikana, jolloin lähes kaikkea mitataan rahassa ja on kaikenkarvaisia pyrkyreitä ajamassa omaa etuaan on hyvä lukea toisenlaisesta ajasta – joka ehkä puutteistaan huolimatta oli ainakin jossakin määrin esimerkillistä aikaa nykypäivään verrattuna.

Silloin ymmärrettiin Suomen arvo, nyt valitettavasti kaikki eivät sitä selvästikään ymmärrä.

—–

Kun kirja on jo vanha, niin sitä tuskin saa ostaa mistään muualta kuin ehkä joistakin antikvariaateista – mutta muistutan lukijoitani siitä, että Suomessa on erittäin hyvin toimivat kirjastot. Vähintäänkin tilaamalla kirjastoistamme saa luettavakseen minkä hyvänsä missä hyvänsä ilmestyneen kirjan. Se on vallan erinomainen asia.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu