Vihreitä ajatuksia

Rakastan puhdasta luontoa – on suunnaton nautinto jo pelkästään liikkua luonnossa, puhumattakaan siitä mitä kaikkia hyödyntämismahdollisuuksia luonto antaa ystävälleen.

Siten minun on helppo ymmärtää kaikkia sellaisia ihmisiä, jotka ovat oikeasti huolissaan ympäristön saastumisesta ja roskaantumisesta – sekä ovat vihaisia esimerkiksi sellaisille rikollisille tyypeille, jotka tahallaan saastuttavat luontoa.

Sen sijaan minä en ymmärrä pätkääkään ihmisiä, jotka vastustavat ydinvoiman ja vesivoiman lisärakentamista. Sähkö on välttämättömyyshyödyke aivan kuten ruoka, puhdas vesi ja asunto (ainakin täällä Suomessa). Siksi sähköä on tuotettava aina kotimaassa vähintään niin paljon kuin sitä kulutetaan – myös kovimmilla pakkasilla. Sähköä on tuotettava pienin kustannuksin ja ympäristöystävällisesti.

Bioenergiaa voidaan hyödyntää jossakin määrin, mutta sillä EI ratkaista energiantarvetta. Keskustelun bioenergiasta tulee perustua tosiasioihin, eikä siitä saa tulla biovouhotusta.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu