Älä hötkyile!

Joka tuutista kaadetaan niskaan mitä hurjempia ennusteita taloudesta.

Nyt tarvitaan jäitä hattuun, eikä vauhkoontunutta hötkyilyä. Suomen taloudellinen tilanne on varsin hyvä, pankit eivät ole kaatumassa, työllisyystilanne on kohtuullisen hyvä, jne.

Nyt on jatkettava normaalia kulutusta (ei tietenkään yli varojen) ja tehtävä kovasti työtä. Varsinkin nyt kannattaa suosia suomalaista niin tavaroiden kuin myös palvelujen ostossa – kotimaassa on aivan loistavia matkailukohteita joka lähtöön ja suomalaiset tuotteet ovat edelleen korkealaatuisia.

Suomi on vähentänyt vuosien mittaan lainataakkaansa reilusti, joten Suomi saa nyt edullisin ehdoin lainaa elvytykseen – meillä ei ole mitään hätää.

Pahinta mitä voisimme tässä tilanteessa tehdä olisi ”vetää liinat kiinni” ja vähentää reilusti kulutusta – se johtaisi työttömyyden kasvuun ja lamaan. Annetaan hevosen surra, sillä on suurempi pää.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu