Venäjä haluaa kostaa Eerik-Niiles Krossille, että hän auttoi Georgiaa

Venäjää ei nytkään kiinnosta oikeus eikä totuus, vaan kosto.

Viro ja Eerik-Niiles Kross ovat tarjonneet Venäjän viranomaisille mahdollisuutta kuulla Krossia Viron alueella, mutta Venäjä haluaa Krossin Venäjälle että voisi kostaa Krossille.

Venäjä valmistautui pitkään (kuukausia) ja huolella hyökkäämään Georgiaan vuonna 2008 – ja hyökkäsi Georgiaan kaataakseen Georgian vapailla vaaleilla valitun laillisen hallinnon ja asettaakseen Georgialle Kremlistä ohjatun nukkehallinnon. Päätavoitteena tietenkin Venäjällä oli miehittää jälleen koko Georgia.

Eerik-Niiles Kross auttoi Georgiaa selviytymään sodasta itsenäisyyttään menettämättä. Nyt on sitten kosto siitä toiminnasta menossa.

Viro ei tietenkään luovuta kansalaistaan imperialistisen roistovaltion Venäjän kiduttajien ja murhaajien käsiin. Niinpä Venäjä aikoo tehdä Krossista kansainvälisen etsintäkuulutuksen. Läntiset demokratiat tietenkin nauravat Venäjälle eivätkä ala tanssimaan Venäjän pillin mukaan, mutta ikävää tällainen ajojahti tietysti on.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu