Mitä polkua rotkon reunalta nousuun, ilman että pudotaan rotkoon

Suomi on parhaillaan rotkon reunalla. Oikea polku (politiikka) vie meidät taas nousuun ja takaa meidän kaikkien hyvinvoinnin, mutta mikä polku? Jotkut polut johtavat meidät ylivelkaantumisen kautta rotkoon.

1. Vasemmisto haluaa kasvattaa julkista sektoria, lisää suojatyöpaikkoja vasemmistolaisille. Se tarkoittaa lisää kuluja veronmaksajien pussista ilman mitään tuottoja – ja tietysti lisää julkisen sektorin velkaa, konkurssiin saakka. No, oletusarvona on että ne suojatyöpaikkoihin päässeet vasurit äänestävät vasemmistoa.

2. Kepulit haluavat säilyttää pienet kunnat, koska ovat vallassa niissä ja kepulit saavat niistä itselleen ”vihreitä oksia” ja sitten äänestävät kepuleita.

3. Kokoomus on isänmaallinen suomalaisten puolue joka haluaa hyvää kaikille suomalaisille. Sen hyvän edellytyksenä on, että nopea velkaantuminen saadaan katkaistua ja ihmiset tekemään tuottavaa työtä sekä maksamaan veroja.

Siksi julkiselta sektorilta pitää leikata turhia pomoja ja lopettaa erilaisten suojatyöpaikkojen ylläpito. Suorittavaan portaaseen tarvitaan lisää osaavia ja tekeviä käsiä, mutta byrokratiaa on purettava rajusti.

Yrittäjyyteen pitää kannustaa vähentämällä edelleen byrokratiaa ja poistamalla työllistämisen esteitä. Työelämään tarvitaan lisää joustavuutta, että mahdollisimman moni meistä työkykyisistä suomalaisista tekisi jotakin tuottavaa työtä ja aikaansaisi verotuloja julkiselle sektorille.

Hyvinvointivaltio ei suinkaan tarkoita, että olisi ylisuuri julkinen sektori – se tarkoittaa, että pidetään tehokkaasti huolta heistä jotka eivät kykene itse pitämään huolta itsestään.

EU on viennistä elävälle Suomelle erinomainen markkina-alue – EU-vastaisuus on käytännössä Suomivastaisuutta ja vie meidät rotkoon.

—–

Suomi tarvitsee kokoomuslaiset arvot omaavan presidentin ja eduskuntaan vielä lisää kokoomuslaisia. Se on meidän kaikkien etu.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu