Onneksi olkoon Sauli Niinistö

Olen ollut kokoomuslainen ainakin vuodesta 1968 alkaen – kun imperialistinen roistovaltio Venäjä hyökkäsi Tshekkoslovakiaan:

http://jput.fi/Tshekkoslovakia_1968.htm

Olisin tietysti ollut jo aikaisemminkin, mutta olin silloin liian nuori siihen. Jo vuotena 1956 kun Venäjä hyökkäsi Unkariin olisi ollut varsin hyvä syy olla kokoomuslainen, mutta olin silloin vasta noin nelivuotias, joten en voi taata tiedostaneeni asiaa vielä silloin:

http://jput.fi/Unkari_1956.htm

Muuten, noin nelivuotiaana isäni kuoli, joten siitä eteenpäin elin hyvin köyhää elämää taloudellisesti. Äitini elätti minua kaikenlaisilla sekatöillä kuten siivouksella ja esimerkiksi lämmittämällä öisin leipomon uunia metrisillä haloilla.

—–

Olen oppinut tässä elämässä, että kannattaa tehdä rehellistä työtä – ihan kuten Sinä Sauli opetat. Sitä rehellistä työtä on tullut tehtyä vähintäänkin kahden tavallisen työntekijän verran.

Olen hyvin iloinen siitä, että vihdoinkin rakkaaseen Suomeeni tulee kokoomuslainen presidentti, joka työskentelee hartiavoimin Suomen ja meidän kaikkien suomalaisten hyväksi.

Sen toteutumiseksi meidän todellisten isänmaallisten suomalaisten kannattaa ponnistella vielä toinen vaalikierros. Meillä ei ole varaa hellittää. On jo aika saada porvarilliseen, demokraattiseen Suomeen porvarillinen presidentti, jonka arvot ovat meidän suomalaisten enemmistön arvojen mukaisia.

Juhani Putkinen (kok)

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu