200 miljoonaa euroa vuodessa hyödyllisestä haitalliseen – Grrr…

Suomen poliitikot ovat leikkaamassa maanpuolustuksen muutenkin aivan liian alhaisista määrärahoista karkeasti 200 miljoonaa euroa vuodessa.

Toisaalta poliitikkomme ovat sopineet jaettavan tuulivoiman tukiaisiin 200 miljoonaa euroa vuodessa.

Suomen Puolustusvoimat ovat taanneet Suomen itsenäisyyden säilymisen 25.1.1918 alkaen ja se itsenäisyys on edelleen olemassa tätä kirjoitettaessa 9.2.2012. Tällä menolla on kyseenalaista täyttääkö Suomi 100 vuotta itsenäisenä valtiona.

Venäjä yritti viedä Suomen itsenäisyyden Vapaussodassa vuonna 1918, mutta epäonnistui ja alkoi valmistautumaan uuteen yritykseen.

Venäjä hyökkäsi Suomen kimppuun 30.11.1939 rikkoen Suomen ja Venäjän välillä voimassa ollutta Hyökkäämättömyyssopimusta, Tarton rauhansopimusta, sopimusta rajaselkkausten selvittämisestä sekä allekirjoittamaansa Kansainliiton peruskirjaa – aloittaen Talvisodan. Venäjä yritti valloittaa koko Suomen mutta epäonnistui yrityksessään – ja alkoi taas valmistautua uuteen yritykseen.

Venäjä hyökkäsi taas Suomen kimppuun alkaen 22.6.1941 kello 6.05 aloittaen Suomen ja Venäjän välisen Jatkosodan. Taas Venäjä yritti valloittaa koko Suomen mutta epäonnistui yrityksessään ja alkoi valmistautumaan uuteen yritykseen.

Jatkosodan päätyttyä Venäjä jo käski joukkonsa uuteen hyökkäykseen Suomeen, mutta peruutti viime hetkellä hyökkäyskäskyn kun tuli ilmi että Suomen Puolustusvoimat olivat suorittaneet aseiden hajavarastoinnin – eli valmistautuneet sissisotaan.

Nimenomaan Suomen Puolustusvoimat ovat estäneet Venäjää miehittämästä Suomen – vaan nyt Suomen typerät poliitikot ihan itse ajavat Suomen puolustuskykyä alas houkutellen Venäjää hyökkäämään taas Suomen kimppuun. Suomen Puolustusvoimat tarvitsevat sen leikattavaksi aiotun rahamäärän ja vielä korotuksen puolustusmäärärahoihin, että Suomi pysyisi jatkossakin itsenäisenä.

Suomi on hyvä maa, paras meille suomalaisille – Suomea kannattaa puolustaa.

Emme saa sortua harhakuvitelmiin, ettei Venäjä hyökkäisi Suomen kimppuun – Venäjä vain odottaa sopivaa tilaisuutta. Venäjä on jo nostanut hyökkäysvalmiuttaan ja nostaa sitä koko ajan. Samaan aikaan Suomi heikentää puolustuskykyään ja puolustusvalmiuttaan. Tässä ei ole mitään järkeä. Venäjän tavoitteena on valloittaa Suomi.

—–

Sen sijaan olisi täysin typerää rakentaa Suomeen lisää tuulivoimaa. Tuulivoiman lisärakentaminen Suomeen olisi haitallista Suomelle ja suomalaisille. Se raha menisi ”Kankkulan kaivoon” ja aiheuttaisi vielä sähkön hinnan nousua joka taas heikentäisi Suomen kilpailukykyä ennestään.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu