Toinen Maailmansota meni päin hel****iä, meneekö seuraavakin meidän kannaltamme?

Ensimmäisessä Maailmansodassa Saksa löi imperialistisen Venäjän ja Suomi onnistui voittamaan Vapaussodan Venäjää vastaan säilyttäen itsenäisyytensä. Ei yhtään hassummin meidän kannaltamme. Vaikka Venäjä yritti silloin valloittaa Viron, niin Virokin voitti oman Vapaussotansa Venäjää vastaan ja säilytti itsenäisyytensä – hyvä.

Venäjä halusi saada aikaan Toisen Maailmansodan – ja myös sai sen. Se meni alun alkaen melko heikosti. Venäjä halusi saada aikaan sodan Saksan, Ranskan ja Englannin kesken, että ne kaikki heikentyisivät keskinäisessä sodassaan jotta Venäjän olisi sitten helpompi valloittaa koko Eurooppa (Venäjän aikomuksena oli hyökätä maailmanhistorian suurimmin joukoin länteen heinäkuussa 1941). Taas meni, kuten Venäjä halusi – Venäjä onnistui pettämään liittolaistaan Saksaa, Puolan suhteen jonka kimppuun ne molemmat olivat hyökänneet jakaen Puolan keskenään ja pitäen yhteisen voitonjuhlan ja voitonparaatin Puolan kukistumisen kunniaksi.

Venäjä hyökkäsi Suomen kimppuun aloittaen Talvisodan. Suomi sai valtavasti sympatiaa ja hieman myös materiaalista apua. Kuitenkin imperialistinen roistovaltio Venäjä sai ryöstettyä Suomelta Karjalan, Sallan ja Suomenlahden saaria. Muut läntiset demokratiat käytännössä vain seurasivat katseelle tapahtunutta.

Imperialistinen roistovaltio Venäjä miehitti, ryösti ja raiskasi Viron, Latvian ja Liettuan – läntiset demokratiat käytännössä vain seurasivat katseella tapahtunutta rikosta.

Kun Saksan liittolainen Venäjä rikkoi liittosopimusta Saksan kanssa miehittäessään myös Pohjois-Bukovinan, niin viimein Berliinissä soivat hälytyskellot ja Saksa alkoi valmistautumaan Venäjän hyökkäykseen länteen.

Saksa ennätti juuri ja juuri tekemään ennakoivan iskun itään ennen kuin Venäjä olisi hyökännyt länteen. Se oli ainoita hyviä asioita Toisessa Maailmansodassa.

Venäjä hyökkäsi taas Suomen kimppuun alkaen 22.6.1941 kello 6.05, aloittaen Suomen ja Venäjän välisen Jatkosodan. Läntiset demokratiat vain seurasivat sitä katseella.

Saksan liittolainen Japani hyökkäsi sille saarron julistaneen USAn kimppuun 7.12.1941, vaikka oikeampi olisi ollut hyökätä imperialistisen roistovaltion Venäjän kimppuun.

Kun USA oli jo käytännössä sodassa Saksaa vastaan Englannin puolella, niin Saksa julisti USAlle sodan.

Nyt oli lähes kaikki päin hel****iä. Suomi ja Saksa sentään taistelivat imperialistista roistovaltiota Venäjää vastaan, mutta USA ja Englanti taustajoukkoineen olivat Venäjän puolella. Grrr…

No, Saksan natsihallinto toki piti kaataa jossakin vaiheessa, mutta Venäjän kommunistihallinto oli vielä hullumpi.

Kun Saksa oli viimein kaatunut, niin Englannin pääministeri Churchill sentään tajusi, että: ”Taisimme teurastaa väärän sian”. Juuri niin siinä kävi. Venäjä olisi pitänyt polkea maan rakoon ja sen jälkeen olisi pitänyt kaataa Saksan natsihallinto.

—–

Entäpä nyt?

Imperialistinen roistovaltio Venäjä varustautuu jälleen hyökätäkseen läntisten demokratioiden kimppuun – samaan aikaan läntiset demokratiat (mukaan luettuna Suomi) riisuvat kilpaa itseään aseista.

Siitä EI mitään hyvää seuraa!

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu