Urho Kekkonen oli ainakin kolme kertaa oikeassa

Olen vuosia sitten kiittänyt Urho Kekkosta eräistä kirjoituksistaan, jotka löytyvät täältä.

Kun Lapuan Liike nousi vastustamaan kommunistien maanpetoksellista toimintaa Kremlin hyväksi syystalvena 1929, niin Kekkosen kynästä tullut pakina lehdessä Suomen Heimo, oli ja on edelleen varsin sattuva:

”Kansa on vihdoinkin kyllästynyt kommunistien riekkumiseen ja se on sanonut selvät sanat, miten kommunistien suhteen on meneteltävä. Kaikesta voi päättää, että Moskovan agenteilla alkaa savikupin olot. Suomessa ymmärretään sosialismia, jonka tarkoituksena on ajaa työväen etuja, vaikkapa sitten jyrkästikin, mutta kun se pukeutuu maanpettureiden punaiseen paitaan, kun se antautuu perivihollisemme (Venäjä – jp) palkatuksi käskyläiseksi, silloin ei enää ymmärtämys riitä. Kansa on reageerannut maanpetoksellista toimintaa vastaan ja kansan tuomio on oikea.” (Jussi Niinistö, Lapuan Liike, 2003, sivut 24-25)

—–

Nytkin pitäisi reagoida ”desantin & co” maanpetokselliseen toimintaan Suomea vastaan ja Venäjän hyväksi. Taas tarvitaan ”kommunistilait”, joiden avulla maanpetoksellinen toiminta saadaan hiipumaan.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu