Englannin vaalit – menikö hyvin?

Kokoomuslaisena olen tietysti iloinen konservatiivien veret seisauttavasta vaalivoitosta. Oikeastaan olen kuitenkin vieläkin iloisempi äärivasemmistolaisen työväenpuolueen rökäletappiosta. Se tappio on Corbinille täysin ansaittu. Kommunismin aika on ohitse läntisissä demokratioissa. Menköön kommunistit P-Koreaan ja juhlikoon siellä kommunismia.

Sitten asiakysymyksiin

Mielestäni olisi ollut parempi, että Englanti ei olisi eronnut EUsta, vaan olisi yhdessä mm. suomalaisten kanssa työskennellyt sen hyväksi, että EUsta tulisi parempi kuin se nyt on.

Kuitenkaan kirvestä ei ole vielä heitetty kaivoon. Toivon sekä Englannilta, että EUlta rakentavaa yhteistyötä neuvoteltaessa Englannin ja EUn välisestä uudesta sopimuksesta. Ei todellakaan tarvita mitään tullimuureja tms. Englannin ja EUn välille – tarvitaan läheistä ja syvää yhteistyötä.

EUn olisi myös syytä oppia tästä ”näytelmästä”. EUn pitää kuunnella jäsenmaitaan, eikä tehdä idioottimaisia päätöksiä jäsenmaidensa vahingoksi. Ei tarvita mitään laittomien maahantulijoiden pakkosijoittamisia jäsenmaihin. Ei tarvita mitään ”ilmastonmuutoksen torjumista” hinnalla millä hyvänsä. Jne., jne.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu