Imperialistinen roistovaltio Venäjä on julistettava Terroristivaltioksi

Kun Venäjä on häviämässä aloittamansa brutaalin hyökkäyssodan taistelukentällä Ukrainalle, niin Venäjä terrorisoi Ukrainan siviiliväestöä. Venäjä hävitti juuri Lutskin kaupunkia sähköllä varustavan laitoksen, jolloin 102 000 ukrainalaista siviiliä jäi sähköttä. Venäjä on ilmeisesti hävittänyt jo noin 40% Ukrainan sähköntuotannosta.

Siihen on vastattava julistamalla Venäjä terroristivaltioksi, kuten esimerkiksi Viro on jo parlamenttinsa päätöksellä tehnyt. Se iskee Venäjään kunnolla, kun eihän terroristivaltion kanssa saa esimerkiksi käydä kauppaa.

Aseita, aseita ja vielä aseita Ukrainalle

Ukrainalle on toimitettava runsaasti läntisiä moderneja taistelupanssarivaunuja, rynnäkköpanssarivaunuja, panssarihaupitseja, ammuksia, ATACMS-ohjuksia raskaisiin raketinheittimiin HIMARS, F-16 hävittäjiä laajalla asearsenaalilla, jne., jne.

Venäjän joukot on saatava nopeasti ajettua pois kaikilta Venäjän miehittämänä olevilta Ukrainan alueilta ja Ukrainalla pitää olla mahdollisuus tuhota Venäjän ohjusten ja lennokkien lähetyspaikkoja suurellakin etäisyydellä.

jussina
Kokoomus Varkaus

Kokoomuslainen noin puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen yli 30 vuotta ja edelleen. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu