Kommunismin ja neukkulan romahdus

Imperialistinen Venäjä oli kahminut orjuuteensa liudan kansoja ja valtioita ja piti orjistaan kiinni kynsin hampain loppuun saakka.

Tänään kerrotaan yleisesti tarinaa kuinka Berliinin muuri murtui lähestulkoon vahingossa ja siksi kommunismi romahti. Samaan hengenvetoon mm.  suomalainen Yle rummuttaa edelleen kuinka hyvä se sosialismi/kommunismi oikein olikaan.

Jostakin kummallisesta syystä oikeastaan ”kukaan” ei tuo oleellisia historiallisia tosiasioita esille. Parhaimmillaan kerrotaan, että se Berliinin muuri rakennettiin siksi, että itäsaksalaiset eivät voisi paeta Länsi-Saksaan. Joissakin tarinoissa ”unohdetaan” ihan kokonaan kertoa miksi ihmiset halusivat paeta kommunistisista maista oman henkensä uhalla. Minua on ottanut koko päivän päähän miten veronmaksajien turhake-elätti Yle on rummuttanut propagandaohjelmia vähän väliä.

Tarkastellaanpa asiaa hieman syvällisemmin

Lenin oli ”terroristien ja terrorismin äiti”. Lenin kaappasi vallan Venäjällä pyrkimyksenään valloittaa koko Maapallo Venäjän orjuuteen. Keinoina joukkomurhat, panttivankien ottaminen, panttivankien hirtättäminen, jne., jne.

Jo Leninin aikana Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Ukraina, Georgia, jne. kaappasivat itselleen itsenäisyyden – vastoin Leninin/Venäjän tahtoa.

Leninin kuoltua sukupuolitautiin syfilikseen Stalin lupasi Leninin kuolinvuoteella jatkaa oppi-isänsä työtä – ja myös jatkoi.

Stalinin Venäjä rakensi mahtavan armeijan ja liittoutui Natsi-Saksan kanssa – miehittäen liittolaisensa suostumuksella mm. Viron, Latvian ja Liettuan. Puolan nämä liittolaiset jakoivat veljellisesti keskenään. Pikkuinen erimielisyys ratkaistiin helposti. Saksa olisi halunnut, että Puolasta jäisi jäljelle Tynkä-Puola, mutta Venäjä halusi Puolan katoavan kokonaan Maailmankartalta. Hitler suostui liittolaisensa vaatimukseen. Siten Puola jaettiin melko tarkasti tasan Venäjän ja Saksan kesken – toki Venäjä sai hieman suuremman osan Puolasta.

Kun Suomen johto oli länsimielinen ja siten Saksan näkökulmasta katsottuna vihollista suosiva, jopa saksalaisvastainen, niin Hitler lupasi Suomen liittolaiselleen Venäjälle.

Talvisota

Venäjä hyökkäsi Suomen kimppuun 30.11.1939 yrittäen valloittaa koko Suomen. Venäjän liittolainen Saksa auttoi Talvisodan aikana uskollisesti liittolaistaan Venäjää.

Suomi saavutti torjuntavoiton jääden itsenäiseksi.

Operaatio Barbarossa

Venäjä halusi saada aikaan Toisen Maailmansodan, jossa länsimaat heikentäisivät toisiaan ja sitten Venäjä iskisi valloittaen koko Euroopan – aluksi.

Alkuvaihe meni hyvin – Saksa ja Venäjä hyökkäsivät molemmat koordinoidusti Puolan kimppuun, mutta siten, että Englanti ja Ranska julistivat 3.9.1939 sodan vain Saksalle mutta ei Venäjälle.

Sitten Venäjä meni liian ahneeksi – valloitti Saksan kanssa sovitusti Romanialta Bessarabian, mutta myös Pohjois-Bukovinan, josta Venäjä ei ollut sopinut liittolaisensa Saksan kanssa. Silloin soivat viimeinkin hälytyskellot Berliinissä.

Saksa alkoi valmistautumaan ennakoivaan iskuun itään ja suoritti sen viime hetkellä (22.6.1941) ennen Venäjän hyökkäystä länteen heinäkuussa 1941.

Venäjä oli noin kuusi kertaa Saksaa vahvempi panssarivaunuissa, kenttätykeissä ja lentokoneissa. Stalin oli varma siitä, että Saksa ei hyökkää itään, joten Venäjä keskitti joukkonsa hyökkäyssuunnitelmansa Groza mukaisesti hyökkäykseen, eikä puolustukseen.

Saksa saavutti siksi aivan suunnattomia voittoja ylivoimaisista Venäjän joukoista – joilla ei yleensä ollut motivaatiota puolustaa heitä orjuuttavaa, murhaavaa, raiskaavaa ja kiduttavaa imperialistisen roistovaltion Venäjän järjestelmää. Päinvastoin hyvin yleisesti Venäjän orjuuttamat kansat nousivat taistelemaan Saksan rinnalla Venäjää vastaan saavuttaakseen jälleen itsenäisyytensä.

USA:n kardinaalimoka

USAn ehkä kaikkien aikojen typerin presidentti Roosevelt alkoi syytämään brutaalille kommunistiselle diktatuurille Venäjälle aivan käsittämättömän määrän apua – jonka avun ansiosta Venäjä sai valloitettua brutaaliin orjuuteensa puoli Eurooppaa puoleksi vuosidadaksi.

Berliinin muuri, vain osa

On aivan oikein, että nyt muistetaan Berliinin muurin murtumista – oikeammin murtamista. Varsinkin heitä, jotka menettivät henkensä yrittäessään paeta imperialistisen kommunistidiktatuurin Venäjän orjuudesta on syytä muistaa.

Kuitenkin on syytä muistaa myös vaikkapa virolaisten urhoollista taistelua useaan otteeseen imperialistista miehittäjää Venäjää vastaan. Niin myös esimerkiksi ukrainalaisten, georgialaisten, puolalaisten, jne., jne.

Henkensä, keskitysleireihin ja/tai mielisairaaloihin sulkemisen uhalla myös mm. melkoinen joukko virolaisia yritti paeta kommunistista Venäjän diktatuuria.

+5
jussina
Kokoomus Varkaus

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu