Suomi on käytännössä sodassa imperialistisen roistovaltion Venäjän kanssa – pitääkö julistaa poikkeustila vai sotatila?

Venäjän valtion viranomaiset kuskaavat haittamaahanmuuttajia Suomen raja-asemille. Kun asema suljetaan niin Venäjän valtion viranomaiset kuskaavat niitä vielä avoimille raja-asemille, sekä yrittämään rajan ylitystä maaston kautta.

Venäjä on ihan itse julistanut Suomen epäystävälliseksi valtioksi, eli viholliseksi ja käy tällä hetkellä hybridisotaa Suomea vastaan – on vain ajan kysymys, milloin Venäjä tekee uudelleen sotilaallisen hyökkäyksen Suomen kimppuun, yrittäen jälleen valloittaa koko Suomen.

Nyt Suomen poliittisen johdon on suljettava itäraja ihan kokonaan ja lopetettava turvapaikkahakemusten vastaanotto. Jos joku haittamaahanmuuttajista pääsee Suomen alueelle, niin hänet on saman tien palautettava itärajan taakse, eikä saa olla puhettakaan siitä, että tulokas otettaisiin turvapaikkakäsittelyyn.

En ole juristi, joten joudun kysymään pitääkö Suomeen julistaa Poikkeustila vaiko Sotatila – ettei tarvitse noudattaa scheinineiden, kiljusten, haavistojen, jne. Suomen ja suomalaisten etujen vastaisia neuvoja.

Huom! Baltian maissa ja Puolassa ollaan meitä viisaampia, ei päästetä haittamaahanmuuttajia maahan, eikä oteta vastaan turvapaikkahakemuksia – siis pääsääntöisesti.

Ohessa video miten Valkovenäjän erikoisjoukot tekevät raja-aitaan reikää, jotta sitä porukkaa lappaisi Liettuaan – ei ihan onnistunut:

Two men damage Belarus border barrier trying to let 10 migrants into Lithuania – LRT

 

jussina
Kokoomus Varkaus

Kokoomuslainen noin puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen yli 30 vuotta ja edelleen. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu