Tuulivoima on haitallista sattumavoimaa – katsokaa kuvia

Tuulivoima on Suomessa haitallista sattumavoimaa, mutta silti sitä tuetaan hirmuisin summin veronmaksajien pussista – samaan aikaan Suomi velkaantuu kauhistuttavalla nopeudella. Päättäjämme vähintäänkin näyttävät idiooteilta.

Katsokaa itse kuvista millaista se tuulivoiman ”tuotanto” oikein on, älkääkä uskoko tuulivoimahuijareita, jotka valehtelevat teille miten hyvä asia se tuulivoima oikein on.

Kuvissa on kaikkien Suomen tuulivoimaloiden tuotanto (teho MW) yhteensä tiettynä ajankohtana.

Joulukuu 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tammikuu 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helmikuu 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maaliskuu 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat ovat peräisin täältä. Sieltä voi kuka hyvänsä tulostaa kuvan haluamaltaan ajanjaksolta.

Haitallista

Kuvista näkyy esimerkiksi, että tuulivoiman tuotannon vaihtelu on suurta ja erittäin nopeaa. Siinä on sähköverkko vaikeuksissa yrittäessään pitää verkon pystyssä. Nimittäin joka hetki pitää tuottaa vähintään niin paljon sähköä kuin sitä kulutetaan. Mitä enemmän Suomeen rakennetaan tuulivoimaa sitä suuremmaksi ongelma kasvaa.

Fiksuimmat huomaavat kuvista myös sen, että silloin kun Suomessa kulutetaan sähköä eniten (kovalla pakkasella), niin tuulivoimasta ei ole iloa – laaja korkeapaineen alue talvella tarkoittaa, että ei tuule mainita saakka, eikä tuulivoimalat myöskään tuota sähköä mainita saakka.

Tuulivoimahuijarit haluaisivat välttämättä rakentaa tuulivoimaa myös Itä-Suomeen, jossa tuulivoimalat haittaavat tutkavalvontaa, eli ovat haitallisia Maanpuolustukselle.

Herätkää

Herätkää todellisuuteen! Suomeen pitää rakentaa lisää ydinvoimaa, eikä enää yhtään haitallista sattumavoimaa tuulivoima.

Ydinvoimalat tuottavat Suomessa sähköä erittäin korkealla toimitusvarmuudella juuri silloin kun Suomessa kulutetaan sähköä eniten – päinvastoin kuin tuulivoima. Sitäpaitsi puhtaasti. Tuulivoimaloihin kuluu hirvittävä määrä uusiutumattomia luonnonvaroja.

Suomeen tuodaan koko ajan sähköä – samalla Suomesta menee rahaa ulkomaille, Suomi köyhtyy. Parempi on päästä tilanteeseen, jossa Suomi vie sähköä – Suomeen tulee rahaa ulkomailta.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu