Ukraina ja ukrainalaiset pyritään hävittämään Venäjän toimesta

Venäjä on harjoittanut ukrainalaisten kansanmurhia ja joukkomurhia aiemminkin. Yksi esimerkki.

Parhaillaan käynnissä olevassa imperialistisen roistovaltion Venäjän brutaalissa hyökkäyssodassa Ukrainan kimppuun näyttää kuitenkin olevan uusi ulottuvuus.

Ei riitä, että ukrainalaiset tapetaan, eikä sekään, että Ukrainan kaupungit hävitetään maan tasalle – pitää hävittää myös Ukrainan historia. Kirjallisuus, museot, kieli, jne.

Aiemminkin on tapettu tai karkotettu kaikki ukrainalaiset suurilta Ukrainan alueilta ja asutettu laittomasti tilalle venäläisiä. Nyt ollaan kuitenkin niin pitkällä, että Ukrainan alueella elävät venäjänkielisetkin ovat hävittämislistalla. Hehän voisivat muistaa, miten hyvä oli elää Ukrainan alueella.

Tässä Venäjän aloittamassa brutaalissa hyökkäyssodassa Ukrainaan Venäjä on onnistunut valloittamaan esimerkiksi suuren Mariupolin kaupungin. Venäjä tuhosi kaupungin ihan perusteellisesti. Kaupungissa ei ole sähköjä, ei vettä, ei kaasua, ei toimivaa viemäriverkkoa, jäteveden puhdistuksesta puhumattakaan. Ei ruokaa, ei lääkkeitä, ei lääkäreitä. Venäjä ei päästä jäljelle jääneitä asukkaita pakenemaan kaupungista Ukrainan laillisen hallituksen hallussa olevalle alueelle. Sama tilanne on muissakin Venäjän tuhoamissa kaupungeissa, kuten viimeksi Severodonetskissa ja Lysushanskissa.

Ukrainaa on autettava kaikin tavoin

Läntisten demokratioiden – mukaan luettuna Suomi – on toimitettava Ukrainalle aseita, ammuksia, kunnollisia viestivälineitä, tykistöä, raskaita raketinheittimiä ohjuksineen, jne., jne. Venäjän pitää nimenomaan hävitä perusteellisesti tämä aloittamansa rikollinen sota Ukrainaa vastaan – samalla läntisiä demokratioita vastaan.

+26
jussina
Kokoomus Varkaus

Kokoomuslainen noin puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen noin 30 vuotta ja edelleen. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu