Ukrainan sota alkaa tulla vähitellen mielenkiintoisaksi – teknologioiden kilpailu

Venäjä on käynyt nykyistä brutaalia hyökkäyssotaa Ukrainaa vastaan jo vuodesta 2014 alkaen, toki aiemminkin:

https://jput.fi/Ukraina.htm

Imperialistisen roistovaltion Venäjän brutaali hyökkäyssota Ukrainaa vastaan muuttui täysimittaiseksi sodaksi koko Ukrainan, ukrainalaisuuden ja Ukrainan perinteidenkin hävittämiseksi 24.2.2022.

2014 läntiset demokratiat eivät auttaneet Ukrainaa ollenkaan asetoimituksin.

24.2.2022 muutti tilannetta pikkuisen, on toimitettu Ukrainalle vähitellen ja tipoittain puolustusaseita – herra varjelkoon, ei toki mitään ”hyökkäysaseita”.

Niidenkin puolustusaseiden laatua, eli kykyä torjua, on rajoitettu rajoittamasta päästyäkin – ettei imperialistinen roistovaltio Venäjä vaan närkästyisi.

Ihan vast’ikään Ukraina sai viimein ensimmäiset Patriot-ilmatorjuntaohjukset käyttöönsä, jotta Venäjä ei saisi täysin vapaasti tuhota Ukrainan siviili-infraa ja murhata ukrainalaisia siviilejä siinä laajuudessa kuin tähän saakka.

Nyt päästään otsikon aiheeseen

Ukraina kertoo tuhonneensa Venäjän hypersoonisen ohjuksen Kinzall, ilmeisesti Patriot-järjestelmällä. Venäjän kertoman mukaan Kinzallia ei ole mahdollista tuhota millään järjestelmällä. Näyttää siltä, että Kinzall olisi todella ammuttu alas Patriotilla.

Venäjä kertoo tuhonneensa Patriot-järjestelmän. On vihjeitä, että se Patriot järjestelmä olisi todella vaurioitunut, vaikkakaan ei tuhoutunut.

Ukrainan sota on erinomainen testausmahdollisuus

Lännen pitää minun mielestäni viedä Ukrainaan kaikki uusimmat asejärjestelmät testattavaksi sodassa. Se on hyödyllistä sekä Ukrainalle, että demokraattisille länsimaille.

Imperialistinen roistovaltio Venäjä on suuri uhka kaikille demokraattisille valtioille.

https://jput.fi/Imperialistinen_Venaja.htm

 

jussina
Kokoomus Varkaus

Kokoomuslainen noin puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen yli 30 vuotta ja edelleen. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu