Venäjän propagandakanava Sputnik Virossa

Imperialistisen roistovaltion Venäjän törkeä, valehteleva propagandakanava Virossa on joutunut Viron taholta ansaitsemansa kurituksen kohteeksi. Mitä hyvänsä valheita ei saa levittää sananvapauden nimissä.

Kuinka ollakaan Venäjä on kääntynyt ETYJin mediavapausvaltuutetun Harlem Desirin puoleen, että Virossa rajoitetaan median vapautta. ”Olen tukehtumaisillani nauruun” – nimenomaan Venäjällä ei ole median vapautta. Kaikki valtakunnalliset TV-kanavat ovat Kremlin marionetteja, eikä Venäjällä lehdistöllä ole käytännössä mitään merkitystä. Venäläiset töllöttävät telkkareitaan, ja lehtien painokset ovat erittäin pieniä.

Kuinka ollakaan itse ”Tsaari” KGB-everstiluutnatti Vladimir Putin uhkaa myös Viroa ankarilla vastatoimilla, ellei Sputnikin anneta toimia Virossa vapaasti.

Sputnikin perusti Viroon Rossija Segodnjan pääjohtaja Dmitri Kisseljov, joka kuuluu EUn henkilökohtaisten pakotteiden luetteloon kun on osallistunut Venäjän hyökkäykseen Ukrainaan. Siten Viron toimille Kisseljovia vastaan on laillinen peruste.

Lähde.

On hyvä, että Virossa rajoitetaan Sputnikin toimintaa – niin pitäisi rajoittaa muuallakin demokraattisissa maissa.

 

Pitää muistaa, että Venäjä on imperialistinen roistovaltio, jonka tavoitteena on valloittaa ”takaisin” mm. Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Ukraina, Georgia, jne.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu