Erdogan on lähes oikeassa

Suomi on liittymässä Natoon ja tämä on fantastinen asia. Kaikki jäsenmaat tulevat hyväksymään Suomen sekä Ruotsin mukaan liittoon, kysymys on vain ehdoista ja lehmänkaupoista. Suomen media on tehnyt hienosti tehtävänsä ja osoittanut suuntaa yhteiskunnalliseen tulevaisuuteen, jossa Suomi ei ikinä enää sodi yksin. Media on myös hienosti käynyt omaa moraalista taistoaan, heille epämiellyttäviä päättäjiä ja maita kohtaan. Monien maiden toimet ovat olleet kyseenalaisia ja epäsointuvia muiden EU:maiden kanssa, tämä ei sinänsä ole mitään uutta. Onhan EU:n satamista lähtenyt pakotteiden alaisia kontteja Venäjälle Krimin valloituksen jälkeen.

 

Yksi näistä valtioista on Turkki ja Erdogan. Suomen ja Ruotsin toimittajat kiehuivat vihasta, kun kahta länsimaisen yhteiskunnan loisto-oppilasta leimattiin terroristien nostomaaksi. Onhan se ikävää kun joku kertoo sen, mitä ollaan peitelty ja salattu pidemmän aikaa. Totuus on että pohjoismaista lähtee kokoaan enemmän terroristeja Lähi-itään ja Lähi-idästä tulee terroristeja takaisin pohjoismaihin nuolemaan haavojaan ja rekrytoimaan. Onko ihminen terroristi tai sotilaita on näkökulmaero? Tässä tapauksessa Turkki päättää sen. Pohjoismaat avoimesti rahoittavat niin taistelijoita kuin terroristijärjestöjä, tästä hyvänä esimerkkinä on Irakin puolustusministerin saamat Ruotsi sosiaalietuudet ollessaan vielä kotimaassaan.

 

Vihreiden niin sisäministeri kuin ulkoministeri ovat varsin onnistuneesti pitäneet pakolaisvirtaa yllä Lähi-idän maista. Ulkoministeri oli tuomassa Al-Holin leiriltä salaa, terroristeiksi muissa maissa todettuja perheitä. Kun pimittäminen ei onnistunut, vedottiin mystisiin “kansainvälisiin sopimuksiin” joita ainoastaan suomen on pakko totella. Sisäministeri on ollut koko virkakauden selvä siinä että ulko- ja sisärajoja ei tulla laittamaan kiinni edes hybridihyökkäyksen sattuessa. Olisimme siis täysin aseettomia jos itärajalle tulisi Valko-Venäjän kaltainen tilanne.

 

Nämä ovat vain pieniä asioita, jotka ovat tulleet esille mediassa viimeisen hallituskauden aikana. Kuinka paljon ulkopoliittista suhmurointia ja terrorijärjestöjen selkien rasvaamista tulee esiin ennen kuin Suomi on Naton virallinen jäsen? Lainatakseni presidentti Niinistöä: ”Te aiheutitte tämän. Katsokaa peiliin.” Ruotsissa on enemmän kranaatti-iskuja ja poltetaan enemmän hätäajoneuvoja kuin Turkissa. Suomessa saat oikeudelta vapauttavan päätöksen koska tuomioistuin ei pysty todentamaan kumpi kaksoisveljistä oli teloittanut kunkin vangin. On todellisesti peiliin katsomisen aika, kun totalitaarisen valtion diktaattorin todelliset puheet aiheuttavat näin kovan äläkän.

 

Jyri Astokari

Porin Perussuomalaiset

Toiminnanjohtaja

 

 

+8

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu