Tienaaminen ja bisnes tulee muuttumaan historiallisella tavalla jo tänä vuonna

ONPASSIVE Automatic Residual Income

Kannattaa tutustua allaolevaan sisältöön, jotta ammattilaisena tai satunnaisena lukijana tiedostat mitä tapahtuu osalle isoista teknologia jäteistä ja miten maailma alkaa muuttumaan tänä vuonna historiallisella tavalla bisneksen teon ja tienaamisen osalta.

These stock prices and companies are suffering 2021

Kun olet lukenut asian ja kaiken taustan automaattisesta tienaamisesta automaation, tekoälyn ja koneoppimisen avulla, tulevan maailman suurimman yrityksen avulla, joka ei siis ole myytävänä eikä ole menossa pörssiin.

Ihmisten ei tarvitse siis myöskään sijoittaa tulevaisuudessa rahaa ja tienata niiden sijoitusten avulla, tämä on paljon parempi bisnes kuin ostaa osakkeita, sijoittaa rahastoihin, kiinteistöihin tai vaikka ostaa kryptoja tai stablecoineja.

Paljon yrityksiä lopettaa toimintansa markkinoille tulomme johdosta, taas vastaavasti uusia yrityksiä ja innovaatioita tulee markkinoille, koska meidän kautta yritykset, ihmiset, yhdistykset, säätiöt ja start up yritykset saavat automaattisen rahoituksen.

Myös hallitukset tulevat käyttämään tuotteitamme ja hallitukset ja viranomaiset pääsevät helpommalla, koska rikollisuus loppuu tai vähenee kaikkialla maailmassa, myös köyhyys loppuu maailmalta joidenkin vuosien päästä meidän yrityksen toiminnan aloittamisesta.
Moni ihminen voi lopettaa työnteon ja moni työpaikka avautuu heille jotka haluavat tehdä töitä.
Tämä on kaikille win win win situation.

Lue ja tutustu aiheeseen, tässä vielä toinen linkki josta löydät myös lyhyitä videoita

Nyt on siis founder positioita jäljellä, kun aloitamme toiminnan kesän aikana tai sen jälkeen, founder positiot sulkeutuvat samalla ja kaikista tulee jälleenmyyjiä, (Founderit kuuluvat top 1%) myös asiakkaaksi on mahdollista liittyä, jolloin asiakas ei ole kiinnostunut automaattisesta tienaamisesta, mutta hän voi ostaa stand alone versioita IT tuotteista.

Avajaispäivänä meillä on siis 20 – 50 tuotetta samassa paikassa käytössäsi, jotka toimivat saumattomasti keskenään, kaikki tuotteet ovat huipputuotteita, sisältäen toimivan ja tehokkaan tekoälyn ja koneoppimisen ominaisuudet, järjestelmä myy ja hoitaa kaiken puolestasi.
Sisältää kaikki tuotteet mitä ihmiset tai yritykset tarvitsevat päivittäin.
Automaattinen tienaaminen
Automaattinen markkinointi
Automaattinen myynti
Automaattinen asiakashankinta
Automaattinen liikenne
Automaattinen rekrytointi
Jne.

IT yrityksemme jakaa kaiken tulonsa kulujen/laajennuskulujen jälkeen mukana oleville (foundereille ja jälleenmyyjille) ihmisille, yrityksille jne.

Haluatte varmaan tietää odotettavissa olevia tietoja, aloituspäivän myynti on noin $200 -$250M, tämän jälkeen alkaa expotentiaalinen kasvu, matemaattisesti uskomme ensimmäisen kuukauden myynniksi $1 Miljardi, mutta uskon teknisistä syistä johtuen, että miljardin myynti tulee paljon aikaisemmin. Asiantuntijat ovat sanoneet, että ensimmäisenä vuonna meillä on sata miljoonaa asiakasta, mutta uskon vahvasti, että tämäkin raja saavutetaan paljon aikaisemmin.

Founder kulu on $97 + $5 korttimaksu, eli Credit Card tai Debit Card ja 3o päivän 100% rahat takaisin takuu.
Mikäli maksat luottokortilla Sinulla on täysin riskitön maksuvaihtoehto, koska kortintarjoajasi voi taata maksusi.

Kun aloitamme toiminnan (hard launch) maksat yhden kuukauden tilausmaksun omasta taskusta, tarkempi summa selviää lähempänä avajaisia, kyse on noin +/- $250 per kk noin +/- 210€ per kk.
Joka on todella halpa hinta tästä kaikesta ja tulevasta sisällöstä, moni maksaa useita tuhansia näistä palveluista joka vuosi ja siihen lasketaan vielä menetetty vapaa-aika joten kustannukset ovat kymppitonneissa vuosimaksujen suhteen ja jokainen palvelu ja mitä nyt käytät/te on eri paikassa ja eri palveluntarjoajan palveluiden piirissä (myös paljon kalliimmalla) ja ne eivät myöskään toimi keskenään.
Toiminnot ovat automatisoituja, joten Sinulle/yrityksellesi jää aikaa muuhun tärkeämpään.

ONPASSIVE tuoteperheestä löydät mm. seuraavia IT tuotteita ja kaikki sisältyy samaan kuukausimaksuun, myös tulevat uudet tuotteet ja säännölliset lisäominaisuudet olemassa oleviin IT tuotteisiin kuuluu samaan kk maksuun.

Esimerkki mikäli sinä tai yrityksesi käytätte HR ohjelmia, joudutte maksamaan maksuja työntekijöiden määrän mukaan, meiltä saatte halvempaan ja aina samaan hintaan markkinoiden parhaimman HR ohjelman alle 50 henkilön tai yli 50 henkilön yrityksille.

Ensimmäiset 20 tekoälyn ja koneoppimisen ohjaamaa IT tuotetta:
O-Domain A Web domain hosting & registration solution (Palvelimen ylläpito & Liquid hosting, nettisivujen ulkoasu muuttuu joka päivä).
O-Mail A personal/business email tool with an organizer (Sähköpostit).
O-Post An email marketing tool for your campaings (Sähköpostikampanjat).
O-Connect A Hassle free video communication tool (Webinar alusta, suoramyynti yms. rajaton osallistujamäärä webinareihin).
O-Wallet A decicated wallet for ONPASSIVE products (AI tunnistaa myös väärät maksut ja suojaa rahojasi).
O-Staff Automate your resource management (Henkilöstöhallintaohjelma pienille ja isoille yrityksille, palkanmaksut, rekrytointi, tunnistus, puhehakutekniikan avulla työntekijät voivat tarkistaa lomalistan, jättää tietoja. Organisaatiotiedot ja paljon muuta).
O-Counting Simplify your invertory and financial management (Parhain online kirjanpito ohjelmisto).
O-Net Redefine your Social networkin Platfrom (Sosiaalisen median kehittynein alusta jossa kaikki todellisia henkilöitä).
O-Shop An online shop to design your brand stationery.
O-Tracker Track IP address for seamless marketing.
O-Capture A screen capture tool for flawless images.
O-Create A unique website for your customer segment.
O-Chat Chat engine to improve every customer interaction (toimii myös automaattisesti chat bot:a)
O-Cademy A one of a kind application for learners from all ages (myy tai lahjoita omia kursseja tai opiskele maailmanlaajuisesti, tätä opettajat ovat odottaneet ja nyt he pääsevät myös tienaamaan oikeasti).
O-Trim Shorten, customize and share links with ease (Täydellinen linkki työkalu).
O-Lead An AI powered tool to enhance customer interface
O-Peer Application for office communication (toimiston ja työntekijöiden kommunikointi).
O-Virtual A tool to secure every network access (VPN)
O-Dit Creative tool for all your social posts
O-Bless A community to support the causes and ideas

Rahaa tienataan automaattisesti, ONPASSIVE markkinoi omia IT tuotteita automaattisesti oletusasetuksilla, joten niihin ei tarvitse koskea.

Rekisteröidyt ja lailliset yritykset voivat mainostaa myös omia sivujaan, liikenne on kohdennettua ja jos menet vaikka lomalle, liikenne voidaan keskeyttää tai jatkaa ONPASSIVEN tuotteiden mainostamista, jolloin tienaaminen on varmasti automaattista myös lomasi aikana.

Kaikki myynti tapahtuu reaaliajassa, myyntiä tulee 24/7 tulot voi lunastaa milloin tahansa, tuloja voi lunastaa mihin aikaan tahansa ja vaikka monta kertaa päivässä.
Tulot voi siirtää missä tahansa valuuttassa Suomeen omaan pankkiin, tuloja voi myös lunastaa kryptoina.

Kun muita yrityksiä on mukana järjestelmässä, saat maksettua laskut tai suoritettua maksut suoraan omasta lompakosta maksunsaajalle.
Seuraavan kuukauden tilausmaksu, maksetaan automaattisesti automaattisista tuloista.
Kaikki ketkä liittyvät mukaan founderiksi tai jälleenmyyjäksi yritykseemme, he tienaavat ensimmäisestä päivästä lähtien.

Meistä tulee myös tietoa tiedotusvälineiden kautta joten historiallinen aloituksemme ei jää huomaamatta.

Voit liittyä mukaan nyt vielä founderiksi, founderien eduilla (esim. Top 1% ja extra liikenne jne.) tai sitten voit liittyä mukaan vasta hard launch jälkeen ja voi myös tulla mukaan pelkäksi asiakkaaksi ja ostaa tuotteita erikseen oman tai yrityksesi käyttöön ilman pakollista tienaamista.

Voit liittyä mukaan founderiksi myös suoraan tämän linkin kautta

Riippuen milloin liityt mukaan, tuletko founderiksi nyt tai myöhemmin jälleenmyyjäksi saat yhteyden allekirjoittaneen yhteystietoihin oman online toimistosi kautta. Toimistostasi löydät paljon lisätietoa. Foundereille on oma online toimistonsa.
Uusi online toimisto julkaistaan ensi viikolla.

0
jyrisuominen
Turku

Suomen kansalaisten asialla, välillä koko maailman asialla.
Kansalaisaktivisti ja toisinajattelija.
Olen mukana useissa yrityksissä, joissa ihmiset voivat tienata rahaa online 24/7 esim. älypuhelimella ja nettiyhteydellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu