Hyökkäyksiä pohjoismaista demokratiaa vastaan

 

1.

Ensimmäisen kerran aloin miettiä väkivallan ja nykypolitiikan suhdetta Korson maalaismarkkinoilla, kun Timo Soiniin päin yritettiin hyökätä.

Kun Soini tuli, pyysin häntä juttelemaan teltallemme, hän tulikin. Aluksi jutustelu sujui asiallisesti, kunnes paikalle tuli minulle tuntematon äänestäjä, joka alkoi kovaan ääneen haukkua Soinia petturuudesta ja loikkauksesta. Mieleen jäi Soinin vastaus huutajalle: Minä sen puolueen perustin ja minä sen myös lopetin. 

Ei lopettanut.

Soini lähti Sinisten teltalle, joka oli aivan telttaamme vastapäätä. Melkein heti iso nahkatakkinen mies hyökkäsi lujaa Soinia päin, mutta onneksi paikalla oli kolmen ministerin ammattitaitoiset turvamiehet. Kaksi heistä pisti hyökkääjän välittömästi maihin, kolmas turvasi Soinia.

Fyysisesti ei mitään vakavaa tapahtunut, mutta ainakin minua tilanne järkytti. Koin, että silloin hyökättiin pohjoismaista edustuksellista demokratiaa vastaan.

2.

Ne tulivat varta vasten tappamaan minut, Pekka Kataja arvioi hyökkääjien aikomuksia. (IS 21.7.2020)

Jämsänkoskelaisen PS-valtuutettu Pekka Katajan murhayritys järkytti minua kuten muitakin. Tänään poliisi ilmoitti, että tapausta aletaan tutkia tapon yrityksen sijaan murhan yrityksenä.

Paranemista ja kaikkea hyvää Pekka Katajalle.

Olivat hyökkääjät sitten äärivasemmistolaisia tai -oikeistolaisia, kantasuomalaisia tai maahanmuuttajia, nyt yritettiin tappaa jämsänkoskelaisten valitsema kaupunginvaltuutettu.

Itsenäisen Suomen aikana on murhattu Suomessa yksi poliitikko, sisäasianministeri Heikki Ritavuori murhattiin kotiovelleen v. 1922.

3.

Tänään järkytyin kolmannen kerran, kun huomasin Tomi Rantasen 1930-lukua henkivän Facebook-postauksen. En tunne Tomi Rantasta, ilmeisesti hän hätäpäissään on jo poistanut postauksensa, mutta postaus kiertää kuvana pitkin nettiä.

Rantanen olisi valmis pakottamaan perussuomalaiset puolueen jäsenet ja heidän kannattajansa polvilleen ja tappamaan heidät niskalaukauksella. En muista, että olisin koskaan nähnyt vastaavaa tekstiä netissä, vaikka poliitikkona minulla on paljon FB-tovereita ja jonkin verran myös Twitter-seuraajia.

Nyt ei auta Rantasen mahdolliset selitykset, olin kännissä, kun kirjoitin tuon tai se oli vain läppä.

Kun Perussuomalaisten jäsenet ja heidän äänestäjänsä sekä Perussuomalaisten äänestämättä jättäneet kannattajansa lasketaan yhteen, Rantanen olisi valmis tappamaan noin joka viidennen suomalaisen.

Historiallisesti määrä olisi järkyttävä. Armenian kansanmurhassa tapettiin 1,5 miljoonaa ihmistä, Pol Potin Kamputseassa arvioiden mukaan tapettiin vajaat 2 miljoonaa ihmistä, Ruandassa hutut tappoivat noin 800 000 tutsia. Isiksen levittämät niskalaukausvideot, joissa tapettiin jesidi-miehiä ja -poikia, olivat kamalaa katsottavaa.

Mao, Stalin ja Hitler olivat tapettujen määrissä aivan omaa luokkaansa.

Tomi Rantasen FB-postauksesta minulle mieleen tulee Anders Brejvik.

4.

Muutamaan mauttomaan Sitä saa, mitä tilaa -postaukseen olen myös törmännyt.

Kirjoituksiani saa mielellään aina kommentoida, mutta tällä kertaa en haluaisi lukea yhtään kommenttia, jossa toistetaan typerää perussuomalaisten uhriutumis -mantraa, kiitos.

Ollaan asiallisia.

http://kaiarilundell.blogspot.com/2020/07/hyokkayksia-pohjoismaista-demokratiaa.html

 

 

 

Kai-Ari Lundell

Päätä pidempi. Opetushallituksen johtokunnan varajäsen 2019 Eduskuntavaaliehdokas 2019 Vantaan Kirkkovaltuusto 2019 Hämeenkylän seurakuntaneuvosto 2019 Kaupunginvaltuutettu 2017 Opetuslautakunta 2017 Eduskuntavaaliehdokas 2015 OAJ:n valtuuston jäsen 2014 Vuoden Luokanopettaja 2013 http://kaiarilundell.blogspot.fi http://properuskoulu.blogspot.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu