Vantaan kaupunginvaltuutettu Markku Weckman siirtyi Perussuomalaisiin

Markku Weckman

Kokenut kokoomuspoliitikko Markku Weckman siirtyy Kokoomuksesta Perussuomalaisiin – ”Vallalla on ollut keskustelemattomuuden kulttuuri” (Vantaan Sanomat 22.2.2021)

– Koti, uskonto ja isänmaa, tiivistää Weckman.

* * *

Kokoomuksen arvokonservatiivit tuntevat olonsa puolueessa orvoiksi. Sekava liberaalipolitiikka ja linjattomat puoluejohdon lausunnot ovat tehneet tehtävänsä. Ei ole ihme, että moni pitkänlinjan kokoomuslainen on hämmennyksissään.

Pohjoisen pikkukunnista on jo siirtynyt Perussuomalaisiin muutamia Kokoomus-poliitikkoja, mutta Markku Weckman taitaa olla ensimmäinen tunnettu siirtyjä.

Weckman on erittäin osaava ja kokenut vantaalaispoliitikko, yksi pitkäaikaisimpia istuvia valtuutettuja. Hän on toiminut monissa luottamustehtävissä ja ollut myös Vantaan Kokoomuken kunnallisjärjestön puheenjohtaja.

Vantaalla kiinteistöveron nosto sekä nyt suunnittelussa oleva Vantaan ratikka, jota kohkataan kuin käärmettä pyssyyn, ajaa monia äänestäjiä Perussuomalaisten syliin.

 

 

Kai-Ari Lundell
Perussuomalaiset Vantaa
Ehdolla kuntavaaleissa

Päätä pidempi. Valtuustoryhmän varapuheenjohtaja 2021 Opetushallituksen johtokunnan varajäsen 2019 Eduskuntavaaliehdokas 2019 Vantaan Kirkkovaltuusto 2019 Hämeenkylän seurakuntaneuvosto 2019 Kaupunginvaltuutettu 2017 Opetuslautakunta 2017 Eduskuntavaaliehdokas 2015 OAJ:n valtuuston jäsen 2014 Vuoden Luokanopettaja 2013 http://kaiarilundell.blogspot.fi http://properuskoulu.blogspot.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu