Euroopassa sota tulee yllätyksenä ihmismassoille

Maailman yleinen tilanne heikkenee koko ajan. Joku sanoi minulle joskus kauan sitten, että mikä tahansa asia muuttuu, jos joka seitsemäs ihminen tosissaan niin tahtoo. Valitettavasti nykyihminen ei tosissaan tahdo enää mitään.

Eurooppa on sillä tavalla sodan kynnyksellä, että siitä päättää vain muutama ihminen. Yleensä suuret ihmisjoukot johtajiensa manipuloimina iloitsevat sodan syttymisestä. Mutta jos sota syttyy nyt Euroopan rajojen liepeillä, se tulee ihmismassoille yllätyksenä.
Suuret korkeakulttuurit eivät voi sotia keskenään tietokoneiden aikakaudella, mutta mikään tuho ei tunnetusti ole ihmiselle liikaa.
Koneiden suursodassa sotilaat eivät voi omalla toiminnallaan päättää eloonjäämisen mahdollisuuksista. Siviiliväestöllä ei sellaisessa sodassa ole mitään muuta suojaa, kuin luurankonsa ympärillä olevat kudokset.

Ne ihmiset, jotka edustavat ihmiskunnan parhaimmistoa, jätetään yksin puhumaan rauhasta ja muusta sellaisesta.
Viimeisessä kädessä ihmisen onneton olemus on suoraa seurausta siitä, että hän ei pysty ymmärtämään oman alkuperänsä todellisuutta.
Olen edelleenkin siinä käsityksessä, että nykyihminen on koko ajan tulossa tyhmemmäksi. Täysin materiaalisesti tyydytetty ihminen on kauhea typerys, joka ei millään tavalla ole enää vastuussa omasta olemuksestaan.

Järkevyys on terveen ihmisen aivoelimen automaattinen toimintamalli, joka ei ole tahdonvarainen toiminto. Yltäkylläinen nykyihminen on rappiotilassa, jossa aivot ovat erilaisten vinoumien vallassa.

KaiBackman
Helsinki

Olin Helsingin Vasemmiston piirihallituksen jäsenenä vuosina 2017 - 2019. Olin vuosia Vasemmistoklubin johtokunnan jäsenen. Toimin Vasemmistoliiton eläinpoliittisessa työryhmässä vuosina 2020 -2022 sekä puoluevaltuuston varajäsenenä. Olin kuntavaaleissa Vasemmistoliiton ehdokkaana 2021 Helsingissä. Näinä päivinä olen sitoutumaton kansalaisaktivisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu