Tappava kuumuus lähestyy, ihmiset pakenevat kiljuen

Kyse on siitä, että mitkään syyt eivät oikeuta tuhoamaan maapallolla olevaa elämää. Älykkäitä ihmisiä on vähän, vielä vähemmän on älykkäitä ja järkeviä ihmisiä. Kaikkein vähiten on älykkäitä ja järkeviä näkijöitä, jotka ovat hyväntahtoisia ja siten täysin vilpittömiä. Jostakin syystä juuri näiden ihmisten kimpussa ovat monet tahot ja valtaapitävät. Tyhjää pyörivät monet rattaat, ja niin on ollut aina. Sokrates ja Hypatia tapettiin siksi, että totuutta on vaikea katsoa suoraan kohti.

Maailmankaikkeudessa ei ole todettu olevan elämää muualla kuin maapallolla. Se on elämää, joka on tänne kehittynyt erilaisten sattumusten seurauksena miljardien vuosien ajan. Älylliseen olemiseen liittyvät moninaisuuden muodot, tietoisuuden kirjavuus ja koko ihmisen käsitys olemassaolon syvyydestä, on muutettava vastaamaan todellisuutta. Kaikki harhat vain ihmiskeskeisestä maailmasta on hylättävä. Ja noudatettava kaikkea sitä tietoa, joka nykyään on ihmiskunnan käden ulottuvilla.

Kesäkuun 22 päivänä vuonna 1941 natsi-Saksa aloitti karmean hyökkäyksen Neuvostoliittoon lähes neljän miljoonan sotilaan voimin. Tätä asiaa ei uutisoitu eikä huomioitu oikein mitenkään 22.6.2021. Sen sijaan kaikissa uutisissa pienen elokapinan pieni kadunpätkä oli pääasia. Mikään osa kapitalismia ei saa koskaan olla tukossa edes pientä hetkeä, vauhti ei saa koskaan pysähtyä. Sen pitää kiihtyä, vaikka kaikki kuolisivat kauheasti kiljuen. Ja eliitti pelastaa vain itsensä hädän hetkellä, sellainen ihminen on aina ollut.

Poliitikot vaativat mieltään osoittavien kansalaisten oikeuksien rajoittamista. Oppositio kukkuu kuin käki, ja hallitus nukkuu aina vaan samaa unta. Tämä siitäkin huolimatta, että elokapinan kaltaiset mielenosoitukset puolustavat kaikkien maapallon ihmisten oikeutta elää muun elämän keskuudessa. Avaruudessa ihmisen ja muun elämän tarvitseman tilan syvyys hipoo nollaa. Se on vain joitakin kilometrejä ylöspäin tai alaspäin maan päältä. Sen kaiken me ihmiset sotkemme saastalla ja kaikenlaisilla joukkotuhoon tarkoitetuilla aseilla.

+2
KaiBackman
Vasemmistoliitto Helsinki

Olen toiminut Helsingin Vasemmiston piirihallituksen jäsenenä vuosina 2017 - 2019 sekä turvallisemman tilan työryhmässä 2019 - 2020. Olen Vasemmistoklubin johtokunnan jäsenen. Toimin myös jäsenenä Vasemmistoliiton eläinpoliittisessa työryhmässä. Olen Vasemmistoliiton puoluevaltuuston varajäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu