Annettaisiinko pääministerille lisää iloa, valoa ja hauskuutta

Sanna Marin piti sydänjuuria myöten koskettavan puheenvuoron. Itku kurkussa ja kyynel silmässä Marin kertoi hänen kaipaavan synkkien pilvien leijuessa vähän iloa, valoa ja hauskuutta.

Hauskaa Marin on siis pitänyt, Ruisrockin päätösbileiden kuvamateriaalia olemme saaneet nautittavaksi. Kuvia, joista pääministerimme kertoi, ettemme me olisi niitä muka halunneet nähdä eikä hän olisi niitä halunnut nähdä. Minusta Marin on väärässä. Kyllä minä halusin materiaalin nähdä. Marin itsekin on materiaalin nähnyt ja on ilmeisesti sitä halunnut katsoakin viikkoja ennen kuin niitä julkisesti levitettiin. Marin ei ollut ihan rehellinen siis kummassakaan osuudessa. Me kansalaiset kyllä halusimme materiaalin nähdä, ja Marin puolestaan ei millään olisi halunnut meidän sitä näkevän.

Mutta kukapa noita Marinin bileitä enää jaksaa muistaa. Nyt Marin paistattelee lehdistössä vaahtokarkkia nauttineen tyttärensä paisteessa. Perheenäidin tehtävät ja kaikkea sitä. Väittäkääpä vielä, ettei hän hoida äidin rooliaan. Vähän suttaantunutta kiiltokuvaa siis hinkataan putipuhtaaksi:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009048571.html

Ilta-Sanomilla on paha tapa: antoivat vaahtokarkin tuskin sulaa lapsen suussa, kun paiskasivat tiedoksemme, mitä olikaan tapahtunut ennen Ruisrock-iltamia. Fortumin pääjohtaja on pyytänyt Marinia ottamaan osaa Uniper-neuvotteluihin. Saksan liittokansleri Olav Scholtz keskeytti Uniper-kriisin vuoksi kesälomansa ja tästä syystä Fortumin pääjohtaja pyysi korkeinta johtoamme tasoittamaan neuvottelijoiden painoarvoa tasa-arvoisemman neuvotteluaseman varmistamiseksi.

Marin tarvitsi iloa, valoa ja hauskuutta ja rakkautta enemmän kuin raakoja neuvotteluja Saksassa. Tuppurainen sai riittää. Neuvotteluissa kävi niin kuin kävi. Saksa sai haluamansa ja Marin sai pitää hauskaa Ruisrockissa ja sen jälkeen Kesärannassa.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009048625.html

Minua ei harmita Marinin bilekuvat eivätkä jauhojengin videot. Minua harmittaa se, että pääministerimme on väittänyt, ettei hän ole jättänyt tehtäviään hoitamatta. Nyt meille kerrotaan, ettei hän ole voinut jättää kesäloman ensimmäisiä päiviä väliin, vaikka Fortumin puolelta hänen osallistumistaan on suorastaan aneltu. Kesäloman pääministerimme sitten keskeytti loppupäästä ja lähti heti pääministerinä jauhobileisiinsä.

Olisiko aika antaa pääministerille lisää vapaa-aikaa: iloa valoa ja hauskuutta. Näitä synkkiä aikoja ei meistä kukaan kaipaa.

Ehkä ensi kevään jälkeen Marinilla on aikaa eikä enää niin paljon turhia toiveita ja velvotteita. Toivottavasti.

EDIT 6.9. klo 16:15

Marinin lapselle vaahtokarkkia tarjonnut on paljastunut Marinin pitkäaikaiseksi ystäväksi ja someen asian päivittänyt lähipiiriin kuuluvaksi. Julkisuuden käsittelyn pääministerimme näyttää osaavan erinomaisesti. Olisipa osallistunut tuohon neuvotteluun ja pistänyt saksalaiset nippuun!

kainiemelainen
Sitoutumaton Helsinki

Itseään häpeämätön oikeistoliberaali. En halua erotella ja jakaa ihmisiä kelvollisiin ja halveksittaviin, vaan käyn keskustelua kaikkien kanssa, tykkäsivätpä he tai eivät.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu