Paavo Väyrynen nousi kakkoseksi!

Paavo Väyrysen matka Keskustan puheenjohtajaksi katkesi, kun keskustalaiset puoluekokousedustajat eivät nielleet hänen teesejään. Ehkä Nato-jäsenyyshakemuksen poisvetämisen ajatus oli puoluekokousväelle liikaa.

 

Ei Väyrysen kannata päätä puskaan laittaa, 10 prosentin äänisaalis oli ihan kelvollinen. Itse en uskonut tuollaiseen äänimäärään, vaikka uskoinkin protestiäänten suuntautuvan Saarikon ainoalle vastaehdokkaalle.

 

Ei tuo äänestystulos suuria selittelyjä kaipaa 1341-151 ei anna aihetta miettiä median roolia tai keskustan luisumista jonkun ”joukkueen” taakse. Mutta viimeistään maanantaina kuulemme selitykset. Näin ainakin toivon.

 

Väyrynen on vakuuttanut, ettei hän enää tämän jälkeen pyri puheenjohtajan paikalle. Itse en usko moiseen. Kyllä hän vielä puolueen perustaa. Silloin saa olla puheenjohtaja ihan varmasti.

+8
kainiemelainen
Sitoutumaton Helsinki

Punavihreä oikeistopopulisti, joka pysyy häpeämättömästi keskustassa. En halua erotella ja jakaa ihmisiä kuplallisiin ja kuplattomiin, vaan käyn keskustelua kaikkien kanssa, tykkäsivät tai eivät.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu