Case Thüringen

Jotenkin tuntuu, että Saksalla on jäänyt vainovaihde päälle. Historia opetti näet Saksalle sen, että he eivät oppineet historiasta mitään, vaan ihmisryhmien vainot jatkuvat kuin 1930-luvulla konsanaan. Tästä on taas kerran hyvänä esimerkkinä Case Thüringen ja tapaa, jolla siitä keskustellaan ”oikeassa mediassa”.

Sotku alkoi, kun osavaltion kristillisdemokraatit ja liberaalipuolue kannattivat FDP:n ehdokasta Thomas Kemmerichiä. Koska löytyi teoreettinen mahdollisuus enemmistön saamiseksi vastustamaan Merkelin DDR-suuntaista linjaa, Vaihtoehto Saksalle AfD lyöttäytyi samaan rintamaan, josta seurasi, että Kemmerich tuli valittua.

YLE valistaa meitä sanoilla:

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun sodanjälkeisessä Saksassa osavaltion pääministeriksi nousee äärioikeiston kannattama ehdokas. Jos Thüringenissä olisi noudatettu lokakuussa käytyjen osavaltiovaalien tulosta ja tavanomaista menettelytapaa, pääministeriksi olisi noussut vasemmistopuolue Linken edustaja Bodo Ramelow.” Oliko synti siinä, että ei äänestetty niin kuin YLE halusi?

Liittokansleri Angela Merkel torppaa demokratian ja oikeusvaltion viimeiset rippeet sanoillaan: ”Tapaus on anteeksiantamaton ja vaalin tulos on voitava muuttaa.”

Miksi tämä on merkillistä? Mitä jos AfD olisi asettunut vasemmistopuolue Linken edustajan Bodo Ramelowin taakse? Olisiko FDP:n ehdokas Thomas Kemmerich silloin nostettu valtaan ohi Ramelowin, koska Ramelow olisi ollut äärioikeiston kannattama ehdokas? Ei todellakaan, vaan tässä lienee kyse ihan puhtaasta vihervasemmistolaisesta tavasta anastaa valta itselleen. Sivuutetaan tarvittaessa demokratia silloin kun se toimii heitä vastaan.

Thomas Kemmerich ei todellakaan vetäytynyt kisasta AfD.n tuen takia vaan siksi, että vihervasemmisto käynnisti häneen kohdistuvan terrorikampanjan. Hänen henkeään uhattiin, hänen perhettään uhattiin, lapset oli saatettava kouluun ja hänen talonsa seinät tuhrittiin. Jostakin muistan lukeneeni, kuinka Saksassa töhrittiin juutalaisten omistamia taloja. Nyt siellä töhritään saksalaisten taloja samalla palavalla vihalla ja maailma vaikenee!

Tästä kannattaa katsoa Merkelin tukijakunnan sivistyksen tasoa. Ensimmäiset minuutit kertovat tarpeeksi!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu