Me opimme historiasta vain sen, että emme opi mitään

Olen vuosien saatossa ihmetellyt sitä, millä keinolla natsihallinto 1930-luvulla sai lähes koko Saksan syöstyä väärille raiteille. Onhan Saksaa pidetty länsimaisen sivistyksen yhtenä kehtona ja Saksa oli ennen ensimmäistä maailmansotaa tunnettu siitä, että se oli suvaitsevainen nimenomaan juutalaisia kohtaan. Syitä käännökselle toki löytyy, mutta kääntyminen veljestä viholliseksi vaatii paljon.

Natsi-Saksan harjoittamasta politiikasta löydämme käsitteen Gleichschaltung, joka tarkoittaa valtion harjoittamaa kansalaisten kontrollointia. Gleichschaltungin tarkoituksena oli pakottaa kansalaiset tiettyyn henkiseen muottiin ja tukahduttaa yksilölliset ja yleiselstä mielipiteestä poikkeava ajattelu. Natsi-Saksassa ”vääriä” ihmisiä erotettiin viroista ja SA puhdisti yhteiskuntaa ei-toivotuista aineksista. Toiminnallaan he korostivat kansallissosialistisen hallinnon vallankumouksellista ja vasemmistolaista luonnetta. Koulut otettiin uuden aatteen valvontaan ja opettajakunnasta karsittiin väärien ajatusten kannattajat. Opetussuunnitelmia muokattiin yleisen ideologian mukaisiksi. Näin toimittiin toki myös Neuvostoliitossa, mutta siellä valta vaihtui verellä eikä puheella, joten kansaa (Marxin hyödyllisiä idiootteja) ei tästä voi syyttää.

Onko Euroopasta tulossa uusi natsi-Eurooppa?

Euroopassa Gleichschaltung, näyttää olevan yleisesti hyväksytty periaate, kun se tapahtuu valtamedian toimesta. Tiedotusvälineet ovat jakaneet kentän oikeaan- ja valemediaan ja halu kieltää ”valemedia” toistuu päättäjien huulilla. Ruotsissa nk. vaihtoehtoista mediaa kiellettiin jo osallistumasta kirja-messuille ja Suomessa luetaan tuomioita siitä, että videoidaan puhe, joka ei sovi valtamedian tavoitteisiin. Väärä lausunto poistetaan blogeista ja keskusteluryhmistä, vaikka lausunto olisi tuettu asiallisilla lähdeviittauksilla – totuus kun ei ole yhteiskunnan mieleen. Suojataan yhtä ihmisryhmää ja lyödään toista. Ilmastomuutoksen pyhää sanomaa pakotetaan lapsiin ja luodaan pelkoa ja hysteriaa. Sitten ihmetellään miksi lapsilla on mielenterveysongelmia.

Vaikka monet nuoret eivät usko ilmastolahkon pyhään sanomaan, he eivät saa esittää opettajan ja opetushallituksen retoriikasta poikkeavia näkemyksiä. Sellaiset koevastaukset hylätään – tästä on näyttöä. Kouluihin kutsutaan suojelijoita, anarkisteja ja oikeamielisiä poliitikkoja kertomaan uuden maailmanjärjestyksen ilosanomaa. Kansa on nuoresta asti käännettävä globalistien vallankumouksen tielle.

Yhteiskuntamme tulee tuhoutumaan vihaan aivan kuten natsi-Saksa aikoinaan teki. Natsi-Saksassa uhreja olivat mm. juutalaiset, mutta Euroopassa uhreja ovat ne, jotka eivät alistu menossa olevaan Gleichschaltung-ajojahtiin, jota valtamedia ja poliitikkomme kylväävät.

Eikö meidän olisi korkea aika istua pyöreään pöytään ja pohtia mitä on tapahtumassa ennen kuin maailmamme astuu takaisin vankileirien saaristoon.

Sieltä on pitkä ja tuskallinen matka takaisin siihen Suomeen, jossa kauan sitten elimme.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu