Etteks te tiedä kuka mä oon

Jarkko Suo alias Lauri Tähkä oli hankkimassa itselleen talvitakkia Levin reissullaan. Pahaksi onnekseen kyseisessä liikerakennuksessa myös ravintolaa yms. ja siellä kyseltiin asiakkailta koronapassia. No sehän Laurilta löytyi, mutta siinä kohtaa kun piti varmistua siitä, että koronapassin esittäjä on se henkilö kenelle ko passi kuuluu, niin ei löytynytkään henkilöllisyystodistusta.
Tämähän ei tietysti pohojalaasta aikamiestä häirinnyt, vaan tunki sisään liikkeeseen, ”koska mä voin”-periaatetta noudattaen. Hetken päästä järjestyksenvalvoja tuli suorittamaan työtään ja poistamaan laulajan paikalta, kun ei henkkareita, eikä naamakaan tuttu. Tämä jälkimmäinen sitten varmaan oli liikaa miehen egolle ja instagrammiin sitten pistetty itkupotkuraivariketju pystyyn, jossa ymmärtääkseni haukuttu osalliset. (ei varmaa tietoa, koska ei instaa).
Oman näkökantani mukaan kuitenkin vielä säälittävämmin käyttäytyy ko Levi ski resortin toimitusjohtaja, joka esiintyy pahoitellen ja anteeksi pyydellen iltalehtien sivuilla. ”Asia hoidettu kuntoon” ja ”virheitä sattuu”, ”tilanne käyty läpi henkilökunnan kanssa”, liekö vielä ollut kesäpoika vartijana, tjms. No nyt on Late tyytyväinen..varmasti sai uuden takin ilmaiseksi ja egolleen mahtavan buustin.
Itse kun en hiihtoa harrasta, enkä myöskään mitään talviurheilua, niin tuskin pelkoa että itseni Leviltä löytäisin. Tämän tapauksen jälkeen en varmasti, vaikka harrastuksen alkaisin. Säälittävää nuolemista TJltä ja henkilökunnan päälle oksentamista, kun vaan tekivät työtään.
Ottaisin myös loparit, jos olisin töissä tuolla.

+11

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu