Trump, Yle & tutkija

Katsoin äsken A-studion, jossa ensin keskusteltiin maamme metsäpolitiikasta Emma Karin ja Jari Lepän kanssa. Mitään ratkaisua ei toki siihen tullut, mutta tuskin sitä kukaan odottikaan.

Mutta se toinen juttu..eli tämän jälkeen keskusteltiin jostain lakimuutoksista ja jostain mitä Trump taas tekee, vaikkei sillä ymmärtääkseni mitään valtaa olekaan.

Vaikka itse olen ollut jollain tasolla Trumpin kannattaja, niin olen ollut todella tyytyväinen, kun ei ole tarvinnut päivittäin lukea lehdistä mitä vaimonsa teki, mitä Trump teki/jätti tekemättä jne, vaan USAn tapahtumat ovat olleet suunnilleen yhtä ”unessa” kuin nykyinen pressakin. Nyt tuli sitten katsotuksi tämä höpöjuttu, missä paikalle oli kutsuttu ”tutkija” Maria Annala, Ulkopoliittisesta instituutista. Olin varma että olin törmännyt tähän tutkijaan jo aikaisemminkin ja kun avasi suunsa, niin asia varmistui. Toki ymmärrän että demokraatit ja republikaanit ja kaksi puoluetta ja kaksi mielipidettä jne. Mutta ihan oikeasti..voiko joku kertoa minulle mitä tekee tutkija ja onko se sellainen joka kiihkottomasti tutkii erilaisia asioita ja kääntelee ja vääntelee niitä eri puolilta ja etsiii molemmista heikkouksia ja vahvuuksia. Vai sitten sellainen, kuin tämä Ylen ”asiantuntija” joka haukkui Trumpin ja puolueensa ja ei sitten muuhun pystynytkään. Tai toki selitti demokraattien vaalitorppaukset tietty hyvinä juttuina ja vastapuolen pahoina.

Ehkä yksi huvittavin juttu oli, kun haastattelija kysyi tutkijalta että ”onks tässä sellainen tilanne, että tässä on ikään kuin oma lehmä ojassa ja sitten ajetaan sellaista politiikkaa joka hyödyttää omaa puoluetta?”

Siihen tutkija vastaa; ”kyllä ehdottomasti. Tässä tilanteessa sattuu olemaan niin että demokraatit, kun he toimii demokratian puolesta niin he silloin toimii oman puolueensa edun mukaisesti”.

Jne..republikaanit tekee ilmeisiä ja räikeitä temppuja, demokraatit pelkästään demokraattisia. Hyvä Yle ja kansakuntamme sivistäminen.

 

+8

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu