EK:n video mainos

Kaikki elementit kohdallaan. Metsää jota suomalaiset niin rakastavat, kuvattuna sellaisena kun suurin osa sen kokee. Tyytymätön nainen, kaiken turhan talouskasvunmoottori herra piireissä, jota voi sitten syyttää kun kaikki on taas mennyt pieleen. Takamatka ja huonommuus tuodaan syytävästi vanha Lutherilaiseen tapaan esiin, mutta ei kerrota millä alalla tai missä toiminnassa ollaan huonompia, eikä tietenkään mitä pitäisi tehdä, vaan se että on velkaa.

Muilla pohjoismailla on oma valuutta, ne eivät ole mukana yhteisvaluutassa niiden valuutta joustaa viennin ja tuonnin tasapainon mukaan sekä saa kilpailuedun kun euro vähentyessä markkinoilla kallistuu muihin valuuttoihin nähden. Silloin sovittiin että Suomi menee mukaan ja muut pitää oman valuutan, vähän niin kuin nato nyt.

Hyvinvointi ja onni on merkki ja palkkio hyvin tehdystä työstä Jumalan luomakunnan = ((Jumalan)= (elämä, maapallo ja ympäristö)) hyväksi. Suomentalous sitoo liikaa rahaa ja sen tulisi toimia 50% pienemmällä euro määrällä, silloin se olisi tehokas ja kilpailukykyinen ja investointejakin voisi rehellisesti tulla. Koti-ja lähimarkkinoita tulisi käyttää ensisijaisesti. Tekemisen arvostus suhteessa rahaan pitäisi saada järjestykseen siten että yleisesti arvostettaisiin ja arvosteltaisiin tekemistä enemmän kuin johtajien ja urheilutähtien suuria palkkoja.

Johtaja Suomessa ei ole johtaja jos hän johtaa niin kuin itse haluaan, johtajan Suomessa pitää osata hävitä niin kuin pikkukakkosessa opetetaan, tutkituttaa joka asia tieteellisesti niin että muut varmasti ehtivät edelle ja sitten käydä kysymässä kilpailijoilta neuvoja ja maksaa konsultille. Kuvaavaa on että muut pohjoismaat ovat kilpailijoita jotka pitää tavoittaa, mutta heidän tavoilla ja neuvoillaan.

Voi myös olla mitä on ja tehdä mitä tekee eikä seurata muita  ja antaa muiden seurata itseään.

Kalle Paloheimo
Kristillisdemokraatit Helsinki

Ihmiset elävät Jumalan luomakunnassa hyvää varten, minulle ensisijaisesti luonto ja eläimet, tavoitteena rehellinen rauha ja tasapaino.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu