Kaikesta huolimatta Halla-Aho

Katsoin eilen presidentti keskustelua osittain ja osittain tänään. Tallenne oli leikelty ja en saanut esiin Halla-ahon perusteluja ydinaseen hyväksymiselle Suomen maa perällä. Ydinaseeton pohjola on ydinuhkaa vähentävä yhteisö josta kannattaa pitää kiinni.

Toinen asia josta olen erimieltä on vanhusten hoidon vastuu. Yhteiskunnalla ei voi olla ensisijaista vastuuta koskaan kansalaisesta vaan kansalaisella itse, yhteiskunnan vastuun varaan ei voi omaa elämää suunnitella ja rakentaa, itse työn ohessa maksettu eläke on eriasia.

Voisiko Naton 2% osuuden bkt:stä maksaa weu:lle joka on Naton eurooppalainen pilari näin Eu:n oma vastuu kasvaisi ja riippuvuus muista toimijoista vähenisi sekä paljon haviteltu kansainvälinen arvovalta kasvaisi, jota ei ole niin kauan kun Eu on riippuvainen muista. Samalla olisi peruste Euronmaiden 2%:n tehokkuusvajeelle siis inflaatiolle.

Taitaa olla niin että Suomi ei omilla nykyresursseilla kykene täyttämään artlika 5 vaatimuksia Natossa ja siksi on puhe kutsuntojen laajentamisesta sekä joukkojen ottamisesta Suomen maaperälle.

Ihmettelen vain mikä on uhkan syy ja miksi se syntyi?

Varastaa ei saa ja aina voi pyytää apua!

Kalle Paloheimo
Kristillisdemokraatit Helsinki

Ihmiset elävät Jumalan luomakunnassa tehdäkseen hyvää hyvän hyväksi hyvällä, hyvä minulle ensisijaisesti luonto ja eläimet, tavoitteena rehellinen rauha ja tasapaino. Hyvällä hyvän hyväksi hyvää.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu