Viesti persujen äänestämistä harkitseville

Suomen suoriutuminen tässä ainutlaatuisesta ja valtavasta kriisistä on ollut maailman huippua. Hiljainen, hillitty mutta määrätietoisen yhteishenki on saanut meidät valitsemaan yhteisen edun, vaikka se on vaatinut yksilöiltä uhrauksia. Maamme päättäjät ovat osoittaneet vahvaa johtajuutta, kun sitä on eniten tarvittu ja viisautta kun on jouduttu reagoimaan nopeasti epävarmassa tilanteessa.

Mutta nyt, maamme suosituimman puolueen kannattajista yli puolet pitää hallituksen toimia epäonnistuneina. Tämän puolueen kannattajista löytyy myös enemmistö salaliittoteorioiden kannattajista, joiden keskuudessa levitetään kauhua koronarokotusta kohtaan. Ainoastaan tämän puolueen kannattajien enemmistö ei olisi valmis kantamaan koronakriisin tuoman tuhon korjaamiseksi hetkeksi korkeampaa verotusta, jolla voitaisiin auttaa niitä suomalaisia, joita tämä kriisi on pahiten potkinut päähän.

Samaan aikaan kun he yrittävät murentaa luottamusta ja yhteishenkeä, juuri kun maamme sitä kipeästi tarvitsee, löytyy heistä kieltäytyjiä, jotka eivät ole valmiita tekemään uhrauksia koko kansakunnan edun edestä tai näkemään tätä pientä vaivaa ottamalla rokotetta.

Perussuomalaisia on usein kritisoitu, leimattu ja haukuttu aiheetta. Monet heidän kannattajiensa keskeisimmistä huolista kumpuavat aidoista, varteenotettavista ongelmista. Minäkin olen erittäin huolestunut maahanmuuton mukana tulevista ongelmista, kuten Islamistisesta radikalismista (jolta suojaan pääsin Suomeen) sekä nuorten maahanmuuttajataustaisten miesten yliedustuksesta rikostilastoissa. Minuakin usein ärsyttää liiallinen poliittinen korrektius, sekä taipumus kaksoisstandardeihin, vasemmistolaisten liberaalien keskellä. Näistä epäkohdistakin olen kirjoittanut lukemattomia juttuja vuosien varrella.

Pyydän vilpittömästi teitä perussuomalaisten äänestämistä harkitsevia miettimään: Tämä porukka – joka kiivaimmin syyttää muita epäisänmaallisuudesta- ei ole valmis puhaltamaan yhteen hiileen, luomaan luottamusta kansalaisten välillä ja kunnioitusta instituutioitamme kohtaan tai tekemään uhrauksia yhteisen hyvän puolesta. Kuulostaako asialliselta? Olkaa rehellisiä itsellenne, nyt ei tarvitse todistella muille. Eivät isänmaallisimpia ole ne, jotka syyttävät muita epäisänmaallisuudesta eniten, vaan ne, jotka teoillaan osoittavat valmiutensa palvella maan yhteistä etua, vaikka se vaatisikin oman henkilökohtaisen edun kannalta uhrauksia.

Sen sijaan, että puolueen puheenjohtaja käyttäisi kannattajiensa arvostusta liennyttämään pelkoa ja rohkaisemaan rokotukseen, lietsoo hän noita valheita. Tällä ei voi olla olematta seurauksia. Onko Halla-aho itse valmis kantamaan vastuun rokottamattomien vakavista sairastumisista tai jopa kuolemista? Halla-aho ei ole tyhmä. Hän tietää, että rokote on turvallinen. Hän ei johda puolueensa kannatuskoneistoa, vaan seuraa sitä. Hän pistää oman poliittisen vallanhimonsa Suomen kansan edun edelle. Jonka jälkeen syyttää muita epäisänmaallisuudesta ja siitä, etteivät pistä Suomen etua etusijalla.

Haluan kuunnella sinua perussuomalaisen äänestäjä, joka et pidä tällaisesta kyynisestä pelistä, mutta koet, että perussuomalaiset puhuvat ongelmista, joista muut vaikenevat. Luulen, että yllättyisit, kuinka jaan huolesi monista ongelmista, ja kuinka haluan puhua niistä rohkeasti ilman poliittisesti korrektia vaikenemista.

Olen Helsingissä ehdolla ja lupaan olla helposti tavoitettavissa. Minä tulen olemaan se tyyppi, jolle tavallinen stadilainen voi kirjaimellisesti vaikka pistää viestiä tai soittaa, ja kertoa luottamuksellisesti ongelmista, joita ei halua julkisesti jakaa vaikkapa rasistileiman pelossa. Jokaiseen vilpittömään viestiin lupaan vastata nopeasti. Pistetään maahanmuuttoasiat järjestykseen. Puhutaan asioista suoraan ja tehdään vaikeitakin ratkaisuja, mutta ei turhaan haasteta riitaa tai raivota, leimata tai vaienneta. Tarvitsemme määrätietoista yhteishenkeä emmekä keskinäistä kiukuttelua.

 

KamalPalaniJafi
Sosialidemokraatit Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Duunari, vuokralainen, maahanmuuttorealisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu