Kuntosalin koronatorjunta.

Tänäänkin kuntosalilla ihmiset putsailivat tunnollisesti käyttämiään laitteita. Hinkkasivat kädensijoja ja penkkejä, joihin koskee vain vaatteet.

Ihan turhaan.

Miksi näin? No en ole kertaakaan nähnyt ihmisten puhdistavan painokiekkoja laittaessaan niitä takaisin telineisiinsä. Itse pidän aivan mainioita halpahanskoja koko ajan käsissäni, joissa on muuten mahtava pitokin ja lähtiessäni salilta levitän niihin käsidesiä. Ne voi toki uusiakin joka kerta, kun ovat halpoja tai sitten kierrättää tarpeeksi monta paria käyttäen. En ole vielä nähnyt kenenkään pitävän muita, kuin ns.salihanskoja, joissa sormenpäät ovat auki.

Primitiivisemmin hygieniaansa hoitavat saavat myös sen edun, ettei sormi mahdu hanskan kanssa pieninpiin ruumiinonkaloihin…

Toinen juttu mikä pisti tänäänkin silmään oli se, että koronan torjumiseksi pukuhuoneen kaapeista olivat vain joka toiset käytössä. Jep, niiden väli on n. 30cm ja ihmiset näyttävät menevän niihin,jotka ovat lähinnä sisääntuloa ja eivät toisaalta ilmeisestikään katso sitä, että onko jossain paljon kaappeja jo käytössä. Kaikissa kaapeissahan tätä ei tosin näe.Ei taida paljoa auttaa tuo ”turvaväli”?

Työpaikkani viimeisin korona oli tullut salilta ja nyt on aika monta tyyppiä karanteenissä. Pitäsikö hommaa hieman kehittää?

Kari Helstamo

Suhtaudun kaikkiin vieraisiin ihmisiin tasapuolisen epäluuloisesti riippumatta heidän ihonväristään, uskonnostaan tai seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu