Laittomat aseet ja vihreä ajatuksen juoksu.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008391456.html

Ei pitänyt enää ikinä kirjoittaa blogia, mutta nyt iski jonkinlainen epätoivo ja utelisin, että onko mitään järkeä pysytellä nuhteettomana kansalaisena, kun vihreä puolue katsoo, että rikollisjengien aseistusta ja väkivaltaisuutta pystyttäisiin estämään rankaisemalla heitä, joiden taustat ovat tarkkaan tutkittu ja hyviksi havaittu?

Kun he itse ovat olleet aktiivisesti luomassa ongelmaa, niin nyt ongelmaan reagoitaisiin suuntaamalla toimet heihin, joilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä?

On tietysti totta, että varkauksilla saadaan jonkin verran aseita laittomaan käyttöön, mutta siihenkin ongelmaan olisi ratkaisuna ehkä vieläkin tiukenpi vaatimus säilytystavasta.

En tiedä uskaltaisiko enää edes sijoittaa tuhansia euroja harrastukseen, jonka välineet saatetaan takavarikoida jonkun poliittisen aivopierun vuoksi.

Olen myös sitämieltä, että mikäli asevastaisuus on hallitusten tahto, niin myöskin armeijasta tehdään täysin vapaaehtoinen, eikä kenenkään tarvitse niihin koskea tai harjoitella ihmisten tappamista.

+7

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu