Naispuoliset siivoojat miesten suihkutilassa.

Tänään taas mietin uimahallissa, miksi on normaalia, että nuoret naiset(ja vanhatkin) siivoavat miesten pesutiloja, mutta toisinpäin se on mahdottomuus.

Kaikille aikuisille on kai tullut selväksi, että nainen on seksuaalinen olento tarpeineen siinä, kuin mieskin. Pidetäänkö siis tänä tasa-arvon ja seksuaalisen yhdenvertaisuuden aikana miehiä silti likaisina tirkistelijöinä/ahdistelijoina?

Uskon kyllä, että nämä nuoret naiset siivoaisivat mielummin silmät kiinni tuossa fyysisen rappeutumisen näyttelyssä, kuten kai miehetkin, jos vaimon kuvailuihin naisten puolelta nojaa, mutta ajatus onkin periaatteellinen.

Itseäni asia ei häiritsee, koska olen jo ysärin alussa tottunut saunomaan kokoontumisajoissa kaikenlaisten donnien kanssa, mutta se ei tarkoita, etteikö joku ujostelisi tilannetta.En ole koskaan kuullut/nähnyt yhdenkään miehen näissä sekasaunoissa ahdistelevan alastomia naisia tai edes puhuvan törkeitä, vaikka kaikki ovat kännissä, kuin käet.

Sivuun aiheesta sen verran, että saunassa oli neljä miestä ja yksi oli Venäjällä aika pitkään työskennellyt suomalainen, yksi virolainen, joka oli palvellut kaksi vuotta Neuvostoliiton armeijassa. Venäläinen kysyi mitä ajattelemme Venäjästä.

Kyseessä oli ilmiselvä GRU:n vakoilija, joten sanoin, että nyt ajattelemme teistä ihan kivaa, kun meillä on Naton turvatakuut ja ydinase. No en, mutta olisin halunnut…

Kari Helstamo

Kiinnostunut nykyään enimmäkseen koiransa suolen toiminnasta ja kun ei ole oikeita kavereita, niin "puheenvuoro" saa riittää.Toissijaisesti olen kiinnostunut siitä, miksi ihmiset toimivat kuten toimivat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu