Suomen moraalittomin puolue?

Kokoomus ilmoitti ennen vaaleja kyykyttävänsä köyhimpiä ja työttömiä, ja sen se todella tekee. Puolue kertoi leikkaavansa kaikkein köyhimmiltä 500 miljoonaa asumistuesta, mutta leikkaakin vain 300 miljoonaa.

Kokoomus lupasi uudistaa Suomen asuntopolitiikkaa. Se aikoo poistaa asunnottomuutta jakamalla valtion tukemat vuokra-asunnot eniten tarvitseville. Se onkin ihan pakko, koska asumistukea, työttömyysturvaa ja sosiaaliturvaa leikkaamalla tulee lisää asunnottomia. Jotta tavoite toteutuisi varmasti, hallitus leikkaa valtion asuntorahastolta 800 miljoonaa, joilla juuri noita tuettuja asuntoja olisi tuotettu lisää.

Kristillisdemokraatit ovat hyvän perhepolitiikan puolustajia. Niinpä hallitus on lisäämässä alkoholin kulutusta monin tavoin. Kun oluen verotusta kevennetään, lapsiperheillä jää rahaa enemmän ruokaan.  Alkoholin kotiin kuljetuksen salliminen edistää perheiden hyvinvointia, kun vanhempien ei enää tarvitse lähteä kapakkaan. Kun Jeesus ennusti, että teillä on köyhät aina keskuudessanne, kristillisdemokraatit toteuttaa ennustusta lisäämällä kymmenien tuhansien lapsiperheiden köyhyyttä.

Ruotsalainen puolue on ollut liberaali, ihmisoikeuksia ja yhdenvertaisuutta puoltanut puolue. Puolue teki moraalisen harakirin lähtiessään hallitukseen, joka ajaa ohjelmallaan päinvastaista politiikkaa. Kauppa onnistui, kun perussuomalaiset luopuivat ruotsin kielen syrjinnästään ja puoltavat ruotsinkielisten sairaaloiden säilyttämistä.

Vaalien taloustentissä maaliskuussa 2023 perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kuulutti ”Kokoomus haluaa leikata pienituloisten etuuksista – Se ei meille käy”.  Puolueen eduskuntaryhmän johtaja Jani Mäkelä kirjoitti twitterissä eduskuntavaalien alla maaliskuussa: ”Kokoomus haluaa polkea suomalaiset työmarkkinat ja laittaa duunarit kyykkyyn.” Vuotta aikaisemmin hän kirjoitti: ”Kokoomus on aina ollut työehtojen polkemisen ja työn halpuutuksen linjalla.”

Perussuomalaiset erehdyttivät vaalien alla pienituloisia ja työntekijöitä puolueen äänestäjiksi. Pienituloiset ja palkansaajat olivat kaupan, jotta puolue pääsi valtaan vastustamaan maahanmuuttoa ja syrjimään jo maassa olevia maahanmuuttajia.

Moraalikilpailun voitto tuli perussuomalaisille. Perussuomalaisten puolue on puoluekenttämme opportunistisin ja periaatteettomin puolue. Hyvänä kakkosena on kristillinen puolue.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu