Vilja venäjän aseena Natsi-Saksan opein

Maailmaa on järkyttänyt Venäjän sotilaiden toiminta rosvojoukkoina. Varkaudet kohdistuvat taideaarteista maatalous- ja muihin tuotantokoneisiin. Sotilaat tyhjentävät tavallisten ihmisten koteja kaikesta mahdollisesta, mitä irti saavat. Myös elintarvikkeita ja lääketarvikkeita viedään järjestelmällisesti.

Venäjä ei ole julistanut sotaa eikä katso olevansa sodassa. Tämä ei vapauta Venäjää Geneven sopimusten osapuolena noudattamasta niitä. Sopimukset koskevat myös muita aseellisia selkkauksia, vaikka selkkauksen osapuoli ei olekaan tunnustanut sotatilaa. Sodan kiistämisellä on merkitystä vain valehdeltaessa kotiyleisölle.

Geneven sopimuksiin kuuluu sopimus siviilihenkilöiden suojelemisesta sodan aikana. Sen 55 artiklan mukaan Venäjä on päinvastoin velvollinen varustamaan valtaamillaan alueilla ukrainalaisia elintarvikkeilla ja lääkkeillä, jos heillä ei ole niitä riittävästi. Sellaisissa tilanteissa sopimus velvoittaa Venäjää jopa tuomaan niitä maahan siviiliväestön tarpeisiin.

Jos valtaajavalta tarvitsisi elin- ja lääkintätarvikkeita tai muita tarvikkeita, niitä ei saa pakko-ottaa muuhun kuin valtausarmeijan tarpeisiin ja silloinkin oikeaa arvoa vastaavaa korvausta vastaan.

Kuljetukseen Venäjälle käytetään armeijan kalustoa. Tämä ja rosvoamisen laajuus osoittaa sen, että kyseiset sotarikokset ovat päällystön ja armeijan johdon hyväksymää ja tarkoituksellista toimintaa.

Venäjä laajentaa sotarikoksiaan varastamalla Ukrainasta viljaa tonneittain, ehkä miljoonakin tonnia viljaa ja kuljettamalla sen Venäjälle. Näin Venäjä vaarantaa eri puolilla maailmaa ruuan riittävyyden ja aiheuttaa nälänhätää.

Venäjä toimii Ukrainassa samoin kuin natsi-Saksa Neuvostoliittoa kohtaan. Natsijohto piti kaiken avaimena Ukrainan ja Mustameren mittavien viljavarantojen saamista haltuunsa. Saksa suunnitteli näiden ”ylijäämäalueiden” irrottamista Neuvostoliitosta ja niiden maataloustuotteiden kuljettamista Saksaan.

Goebbels julisti, että sota oli aloitettu viljan ja leivän takia. Raportti vuodelta 1941 kertoo säälimättömästä suunnitelmasta: ”Monista kymmenistä miljoonista tämän alueen ihmisiä tulee tarpeettomia, ja he joko kuolevat tai heidän on muutettava Siperiaan.” Samoin oli yhdentekevää, selviävätkö ”alijäämävyöhykkeellä” eli Keski- ja Pohjois-Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Baltiassa ihmiset hengissä.

Varastamalla maatalouskoneita ja hävittämällä viljalaitoksia ja viljasiiloja Venäjä iskee myös tuleviin satoihin ja niiden varastointiin.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu