Haloo sateenkaarivasemmisto! Onko ketään kotona?

Lämpimät onnittelut Suomen 13. presidentille Alexander Stubbille!

Kuka olisi uskonut vielä vuosi sitten. Stubb lähti Suomesta paitsi muiden, myös oman puolueensa nöyryyttämänä vajaa kymmenen vuotta sitten. Ja palasi voittajana.

Petteri Orpo laski oikein. Häkkänen olisi hävinnyt jopa Olli Rehnille. Samalla Kokoomuksen kampanjatiimi osoitti, että se on Suomen ammattitaitoisin.

Se laski oikein. Toistensa päälle hysteerisesti kirkuviin poliitikkoihin on kyllästytty. Stubbin koko kampanja oli rakennettu hehkuttamaan myönteisyyttä ja toisia ehdokkaita ylistäväksi. Samalla kun Alex kääntyi tv-tenteissä tuolilla aina empaattisesti kulloinkin puhuvan puoleen, koko kampanja halasi muut kampanjat ja ehdokkaat kehumalla kuoliaaksi.

Suomi ei ole koskaan ollut näin kokoomuslainen.

———————————

Haloo sateenkaarivasemmisto! Onko ketään kotona?

Presidentinvaalien varjoon jäi puoluegallup. Suomessa on tällä hetkellä toisen maailmansodan jälkeen ylivoimaisesti oikeistolaisin hallitus. Hallitus, joka ei pelkästään ole oikeistolainen vaan myös tekee ehkä itsenäisen Suomen historian oikeistolaisinta talouspolitiikkaa.

Soppatykit viimeistä kanuunaa myöten on ajettu Senaatintorille. Puoli Suomea on vuoroviikoin kiinni.

Ja silti! Silti vasemmiston ja vihreiden yhteenlaskettu kannatus on noin 35%!

Nyt jos koskaan vasemmiston tulisi katsoa peiliin. Miettiä mitä on tehty väärin.

———————————

Koska olen lämmin ja altruistinen ihminen, autan vähän:

1. Olisiko sukupuolia sittenkin kaksi?

2. Onko vasemmiston woke-hullutus ja gender-ideologia mennyt liian pitkälle?

3. Oliko poliittisesti viisasta jyrkästi kieltäytyä hallitusyhteistyöstä perussuomalaisten kanssa hyvissä ajoin ennen eduskuntavaaleja?

4. Ja nyt kaikkein visaisin: …hmn…mistä poliittisen nelikentän nurkasta duunarit siirtyneet perussuomalaisiin? Mikä on se nelikentän nurkka, joka ammottaa täysin tyhjillään?

Tulisiko etenkin SDP:n etsiä puolueen kaadereitten joukosta sosiaalidemokraattinen ”anttikaikkonen”. Huumorintajuinen, itseironinen, maltillinen ja ystävällinen ja ei-sotaisa demari, joka vetoaa omaa puoluettaan huomattavasti laajempaan kannattajakuntaan. Niitäkin luulisi vielä tässä maailmanajassa olevan.

Vielä vihje: se ei ole ilmasto- ja ympäristökatastrofista saarnaavaa, ympäri maapalloa viikosta toiseen lentelevä Sanna Marin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu