Avoin kirje suomen kansalle

Hyvät suomalaiset kanssaoliot.

Teitä on kusetettu!

Olen jo vuosia ihmetellyt poliitikkojen halua kääntää suomen kansa toisiaan vastaan!

Työssäkäyville veronmaksajille uskotellaan, että kantasuomalaiset työttömä ovat loisia, jotka juhliva työttömyysrahoillaan. Puhutaan jatkuvasti, että työssäkäynnin pitää olla aina kannatavampaa, kuin työn vastaanottaminen. Eli luodaan kuva, että suuren työttömyyden suurin ongelma on, etteivät työttömät ota vastaan tarjottua työtä!

Totuus kuitenkin on, ettei sitä työtä kukaan tarjoa. Suomessa on laskentatavasta riippuen 300 000- 600000 työtöntä ja työpaikkoja Te-keskuksen sivuilla noin 18100. Suurin osa niistä ei ole oikeita töitä, josta maksetaan kohtuullisen toimeentuloon riittävää palkkaa. Suurin osa provisiolla tehtävää myyntityötä, joka usein perustuu vanhusten pettämiseen ym. muuhun epärehellisyyteen, eikä niilä välttämättä elä.

Suuri, jos ei suurin osa työttömistä kituu hyvin pienellä kelan työmarkkinatuella tai hyvin pienellä ansiosidonnaisella, joka estää kaikki etuudet, koska nimi on ansiosidonnainen päiväräha. Riippumatta minkä suuruinen se on.

Väitän, että 80 prosenttia työttömistä menisi kiljuen työhön, josta maksettaisi oikeudenmukaista palkkaa.

Kuitenkin julkisuuteen median ja poliitikkojen taholta tuodaan työnantajia, jotka väittävät, etteivät saa ketään töihin.

Kyllä kyseisillä työnantajilla olisi usein peiliin katsomisen paikka! Totuus on, että useimmiten, joko palkka on niin pieni, että sillä ei elä edes orava, tai työehdoissa on jotain vialla. Näin ainakin isommissa kaupungeissa.

Tälläinen hajoita ja hallitse poliitikka, jolla työssäkäyvät raskautetut veronmaksajat ja työttömät tarkoituksellisesti usutetaan toisiaan vastaan, on vastuutonta ja hyvin vaarallista politiikkaa.

Välillä ihmettelen, haluavatko poliitikot ja media suomeen sisällissotaa!

Itselläni on kokemusta työttömän todellisuudesta. Työssäkäyvät tuskin tietävät, mitä on seistä tunteja räntäsateessa ruokajonossa ja saada viikonlopuksi litra vanhaa jogurttia ja kaupassa ja kuljetuksessa ”kypsynyt” valmissalaatti.

Kantasuomalaisille on jaossa ruoka avussa ne jämät, joita vastaanottokeskuksissa olevat maahanmuuttajat eivät syöttäisi, kuin ”koirille tai naisille”.

Olen saanut mädäntynyttä salaattia, homeisia parsoja, siinä kunnossa olevia vihanneksia, että niiden oikea osoite olisi mädätyslaitos.

Kun kysin joitain vuosia sitten, miksi pelastusarmeijan ruokajako piti lopettaa, vastaus oli, etteivät saa enää kelvollista ruokaa, koska se menee vastaanottokeskukseen.

Varmaankin tästä selvisi, että olen täysin P.A.

Yksi ihmetyksen aihe on asumistuki. Miksi koko maan veronmaksajat joutuvat maksamaan helsinkiläisten työttömien, maahanmuuttajien ym. asumisen suomen kalleimmissa neliöissä. Jos kertakaikkiaan ei pysty elättämään itseään millään pääkaupungin keskustassa, voi kai muuttaa havemmalle seudulle. Nykyjärjestelmässä se ei ole kannustavaa. Itse vaihdoin 700 maksavavan vuokra asuntoni 480 euroa maksavaan. itse en hyötynyt siitä penniäkään, koska asumistuki pieneni smassa suhteessa. Kannustaako moinen asumaan kustannustehokkasti, vai ottamaan kalliin keskusta asunnon, koska itselle maksettavaksi jäävä osuus pysyy kuitenkin samana?

Olen ottanut yhteyttä, velkaneuvontaan, sosiaaliin. Hakenut sosiaalista takausta, joka oli vitsi. Saan noin 1100é / kk yhteensä ansiopäivärahaa. Maksoin silloin velanlyhennyksiä 300 ja vuokraa500. Pyysin takausta. Vastaus oli laskelmien jälkeen, että maksuvarani ei riitä maksamaan 75 euron kuukausierää lainasta, jolla olisin kuitannut muut velat pois. Käsittämätöntä.

Ostin aikoinaan wanhan moottoripyörän. Kun tarvitsin apua toimeentulotuesta, pakottivat myymään moottoripyöräni. Olin maksanut motosta 2500 euroa ja laittanut siihen 3000 euroa lisää. sain myydessä 2000 euroa. Yritin vedota siihen, että moottoripyöräily oli ainoa kunnon harrastukseni, mutta eihän se auta, kun toimeentulotuella olevan kaikki omaisuus ulosmitataan, ennenkuin apua saa. Paitsi jos olet alkoholisti tai muuten vaan heittäytynyt sossun huomaan.

Nyt tilanne on se, etten jaksa enää välittää. Velat menee ulosottoon ja nakkaan paskat pankille pikavippifirmalle ja suurille velkojayrityksille. Velkaneuvonnassa kerrottiin, että, kun ovat ulosotossa, kela korvaa ulosotetun osan. Mitä ihmettä! Apua ei saa mistään, silloin kun yrittää suoriuta veloistaan. Kun sitten selkäränka monen vuoden kitumisen ja työnhakemisen jälkeen katkeaa, eikä enää jaksa välittää, sossu maksaa! Miksi ei aiemmin?

Joskus on jäänyt kuukaudeksi 80 euroa. Kun raha on käytetty, on sosiaalin vastaus, että eihän me sun velkoja makseta! Pyysin 50 euroa ruokaan, kun rahat oli menneet velanmaksuun.

Tässä vain pieni häivähdys suomalaisen lihaa syövän valkoihoisen heteron asemasta., tämän päivän suomessa. Valtiossa jolla on varaa ottaa kymmeniä milijardeja velkaa ja lahjoittaa raha ympäri maailmaa!

Tällä hetkellä on tilanne, että hampaat on peruutettu alaleuasta ja silmälasit finaalissa. Saa nähdä saako niihin apua kelalta.

Tässä pieni alku tämänpäivän ”hyvinvointivaltion” tilasta.

Täytyy thän lopuksi mainita, että en ole aina ollut köyhä, vaan hivinkin varakas. Huonot valinnat on syy nykyseen tilanteeseeni.

No Tämä kai piti sanoa, koska Alatalon sanoin” eihän se köyhyys synti oo, mutta kyllä se hävettää”.

Semmoista tämä tässä nykyisessä rahaa ja omaisuutta palvovassa maailmassa vaan on!

Enkä halua tässdä ruikuttaa. Minä kyllä pärjään aina! Jos on pakko, niin peurat tosta pellolta menee grilliin.

Haluan vain , että ihmiset ymmärtävät, mitä valheita meille syötetään tästä sosiaalidemokraattisesta yhteiskunnasta.

Jatkoa seuraa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu