IL-kysely: KOK ja PS samaan hallitukseen!

ILTALEHDEN kyselyn mukaan 82,4 prosenttia Kokoomusvaikuttajista  olisi valmis hallitusyhteistyöhön  Jussi Halla-ahon johtaman Perussuomalaisten kanssa.  Niin kova hallitushinku on kokoomusvaikuttajilla  seuuraavaan hallitukseen, mikäli  nykyinen galluptulos säilyisi  tulevissaa ek-vaalissakin.   ”Suomi tarvitsee persuilua.” – Kyselyyn osallistui 748 kokoomusvaikuttajaa.

Kysyttiin: ”Voiko Kokoomus mielestänne olla seuraavassa hallituksessa yhdessä Perussuomalaisten kanssa?”   – Ehtojakin kyseltiin hallitusyhteistyölle.

Suomeen kaavaillaan kokoomusvaikuttajien mukaan vahvaa Oikeistorintamaa – mutta Kokoomusjohdolla. Se olisi ehtona  uudelle hallituskoalitiolle: KOK, Ps,KD,Kesk,Liike Nyt ja RKp.

MUTTA  Sitä  ei puolestaan kysytty , tahtooko Perussuomalaiset olla hallitusyhteistyössä Kokoomuksen kanssa?  Tähän mennessä  kun on ollut vaikeaa löytää yhteistyötä edes oppositiossa Kokoomuksen ja Perussuomalaisten kesken.  Mistä moinen hallituskiima?   Toisaalta Keskustan kannatuksen ahdinkotila rajoittaa hallituskaavailuja.  Tämä käy hyvin ilmi  ILTA-SANOMIEN vastaavasta kokoomuslaisesta mielipideartikkelista. Oppositiossa- ja paitsiossaolo ei  selvästikään miellytä  Orpon Kokoomusta.

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu