Kolumni miksi perussuomalaiset pärjäävät

– ”Karu totuus  on se, että perussuomalaiset menestyvät, koska muut puolueet  ovat tuhonneet  ne yhteiskuntaluokat  –  duunarit ja maalaiset –  jotka niitä äänestivät”,  pohtii  Janne  Saarikivi kärkevästi kolumnissaan.  Menneen ajan leimakirves taitaakin osua  vikaosoitteeseen  PS-suosiota ajatellen?  Gallup-prosentit kertovat sen vakuuttavasti.

Identiteettipolitiikka on  professori Saarikiven mielestä  oiva selitys perussuomalaisten menestykseen  ja perinteisten puolueiden  menestymättömyyteen.

Perussuomalaisten menestymisen vuoksi  kateudesta vihreät  tahot haukkuvat  perussuomalaisia  ”fasisteiksi ja natseiksi” ,  ja lisäävät räyskyttämisellään vain perussuomalaisten kannatusta ja gallup-johtoa.  Saarikivi kehoittaakin  pilkkaajia katsomaan peiliinsä.  Tulee mieleen, että herjaajat heijastaisivat eli projisoisivatkin itseään vihapuheissaan. – Mitä on itse, sitä luulee muistakin.

Oli miten oli,  kannattaapi lukea  Saarikiven  mielenkiintoinen kolumni  tai jopa kuunnella se  livenäkin. Miten vain. Hyvä US-blogi-alustukseen  katallysaattoriksi.

Allekirjoitatteko  Janne Saarikiven  kriittiset ja yleistävät näkemykset? Osuiko naulan kantaan  vai  pilkkaajien peukaloon?

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu