Poliisi: Huumeongelma karkaamassa käsistä

Rikosylikomissaari Jari Kinnunen sanoo, että vastakkainasettelu huumeiden käytön ja huumeongelman hoidon välillä pitäisi lopettaa. Kinnunen varoittaa , että suomalainen järjestelmä ei kestä kuluja ja seurauksia,  jos huumeiden käytön rangaistavuudesta luovutaan tehdyn kannabisaloitteen perusteella.

– ”Yli 90 prosenttia saa pössytellä, piikittää, vetää nenäänsä, tai imeä eri aineita täysin rauhassa.”    –  Valvontahomma ei ole enää hanskassa.

VIHREÄT ovat näyttävimmin  puolueista esillä eduskuntakäsittelyyn tulevassa  50 000 allekirjoitetussa kannabisaloitteessa. Aloite ehdottaa rangaistavuuden poistamista kannabiksen käytöltä, muutamien kannabiskasvien kasvattamiselta omaan käyttöön ja omaa käyttöä varten tapahtuvan pienen kannabismäärän hallussapitoa. –  Repsahtaisiko viranomaisvalvonta kokonaan käsistä, jos aloite hyväksyttäisiin eduskunnassa?  En kannata.

– ”VIHREIDEN mielestä laittomien päihteiden käytöstä ja pienten määrien hallussapidosta ei pidä rangaista”, kertoo puolueen puheenjohtaja , sisäministeri  Maria Ohisalo loppuvuodesta. Näin siis maamme ylin  poliittinen, ministeritasoinen poliisiviranomainen. Pöyristyttävää ja  epäeettistä.

VIHREIDEN huumemyönteinen kanta on linjattu puolueen poliitttisessa ohjelmassa. Täten Vihreät leimautuvat julkisesti ja omaehtoisesti maamme huumeystävällisimmäksi puolueeksi.

MIELESTÄNI moraalitonta ja arvelluttavaa poliittisten äänten ja pisteiden keruuta  Vihreiltä.  Hyväksytkö tällaista  huumepolitiikkaa??

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu