Saako isoakuvaa kommentoida?

Mun mielestä pää- ja valtiovarainministerin pitäisi keskittyä lähes kokonaan maan työllisyyden kohentamiseen*. Rauhan aikana kaikki lähtee taloudesta. Rahaa voi toki lainata, mutta se on puhdasta varastamista tulevaisuudelta. Hallituksessa on ministereitä hoitamaan muut tehtävät. Sannan ja Matin tulisi viettää suurin osa ajastaan ratkomassa liike-elämää ja yritystoimintaa haittaavia ongelmia, oli kysymyksessä sitten savupiiput tai yksinyrittäjät tai kaikkea siitä väliltä. Kun firmat menestyvät, ne työllistävät. Rahaa alkaa virrata yritys-, ansiotulo- ja jopa pääomaverotuksesta niin että Mattikin voi oppia hymyilemään. Tiedän, että ajatus on naiivi ja täysin vieras jopa oikeistopoliitikolle saatika vasemmalle keskushyökkääjälle, mutta, kaikkein tärkeimmät asiat ovat kovin yksinkertaisia!

Joo, on korona, EU, ay, EK, globalisaatio, vanhentuneet lait ja työmarkkinasopimukset, Kiina, Venäjä-pakotteet etc…..mutta niistä huolimatta ja juuri niiden takia Sannan ja Matin esikuntineen tulisi priorisoida ajankäyttönsä, mun mielestä.

*työllisyyden kohentamista ovat mm. jatkuvien huippuneuvottelujen järjestäminen Etelärannan ja Hakaniemen välillä, normitalkoot, pääministerin tukemat vientiponnistelut, törkeä kotiinpäin veto EU:ssa tyyliin Italia-Saksa-Ranska, nopeat muutokset koulutuksessa, vaikeat mutta pakolliset veropohdinnat….onhan näitä…

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu