Miksi?

MIKSI?! 

Hyvin perusteltu kysymys, kun poliittisesti vaikuttavat henkilöt ovat iltapäivälehtien mukaan saaneet omista mielipiteistään tutkintapyynnön poliisille. 

En voi ymmärtää, että oikeusvaltiossa nimeltä Suomi, voi saada poliittisena vaikuttajana tutkintapyynnön omista sanoista tai kirjoituksistaan. Se, että ”Husu” Hussein väittää, että noin 20 prosenttia Suomen kansasta, tarkalleen ottaen kaikki Perussuomalaisia äänestävätkin ovat rasisteja on jo sinänsä typerä ulostulo, mutta hänellä on oikeus sanoa niin. Piste.

Päivi Räsänen siteerasi Raamattua. Onko sekin nykyään laitonta tai vihapuhetta? Mielestäni ei. Muuten meidän pitäisi sivistysvaltiona hävittää kaikkiin uskontoihin liittyvät kirjat kauppojen, kirjastojen yms. hyllyiltä – lopettakaa jo saivartelu arvon #LGBT-veljet ja sisaret.

Hussein al-Taee on myös luupin alla ja syystä. Ikävä juttu hänen tapauksessaan on se, että hän valehteli kansalle jota hän nyt edustaa. Mielestäni hänen tapauksessaan viisainta olisi ollut jättää kansanedustajan toimi, mutta hän piileskeli medialta ja kansalta piilossa. Suoraan demarien oppikirjasta.

Juha Mäenpää taasen piti Suomen lakeja säätävässä eduskunnassa puheen, josta punavihreät repivät pelihousunsa. Oli kyse vieraslajeista, lähinnä kasveista, mutta punavihreä porukka median avustuksella nosti hänen muutamasta sanastaan älämölön, joten myös hänen sanomisiaan tutkitaan.

Yhtä kaikki, mielestäni Suomessa ei ole enää sananvapautta laisinkaan. Korkealle arvostamani edesmennyt Tony Halme sai vielä käyttää sananvapauttaan ja saikin yli 16 tuhatta ääntä Helsingin vaalipiiristä.

Ikävä kyllä ne ajat sananvapauden parissa ovat ohi.

0
karisaarenmaa
Perussuomalaiset Rauma

Perussuomalainen ajattelija, mielipiteitään suoraan kajauttava ääni Länsi-Suomesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu