Putinin kansantuote

Tavallisesti luotettavilta tahoilta olemme tänään saaneet lukea, että Venäjän presidentti Vladimir Vladimirinpoika Putinin ulostetta ja virtsaa on kerätty ja tallennettu jo usean vuoden ajan myös hänen ulkomaille suuntautuneista matkakohteistaan. Tarkoitus moiseen on oletettavasti se, että hänen sairauksistaan ei tämän kansantuotteen (Veikko Huovisen lanseeraama termi) perusteella pystyttäisi tekemään laboratoriotutkimuksin analyysia. Putinin seurassa liikkuvilla miehillä on täten yhdellä salkussaan ns. punainen nappi ja yhdellä pökäleitä.

Edellä mainitun kirjailija Huovisen ”Veitikka”-teokseen viitaten muistamme, kuinka Hitler eräänä kesäaamuna pihanperillä huomenvirtsaa heittäessään muisteli alkavan päivän tärkeitä tapahtumia – Neuvostoliittoonhan sitä pitikin tosiaan tänään hyökätä. Putinin helmikuinen vastaava toimitus ei ole käynyt yhtä huolettomasti lumihankeen kirjoittaen, vaan talteen on pitänyt ottaa jälkipolvien tarkasteltavaksi.

Mitä sitten vessanpönttöihin tulee, niin ainakin joissakin maissa Euroopassa on käytössä malli, jossa siihen tullut kiinteä materiaali ei molskahda suoraan veteen, vaan jää kuivalle tasolle, jossa sitä voi tarkastella ja helposti ottaa analysoitavaksi. Ehkäpä Ukrainasta varastetut pöntöt ovat tätä lajia – monien ryöstäjien kotikonnuillahan toisaalta ei pönttöjä ole laisin, jalankuvat ja reikä lattiassa vain.

Entäpä, jos se sotku, jonka erikoisoperaation joukot aiheuttivat tapahtumien alkuvaiheissa Kiovan lähistöllä mm. kouluissa ei olekaan heidän omaa tuotettaan, vaan Kremlin erikoissäiliöstä tuotua?

+1
Kari Viinikainen

Toiseksi suurimman ikäluokan eläkeläinen, omaishoitaja, soittaja, kulttuurimyönteinen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu