Ei ole demokraattista

Mielipiteitäni eri alustoilla seuranneet tietävät varmasti mielipiteeni halla-aholaisista, jotka nyt muodostavat Perussuomalaisen puolueen. Uuden vaihtoehdon edustajista taas esimerkiksi Maria Lohela ja Simon Elo näyttävät aikaisempien kannanottojensa valossa lähinnä opportunisteilta.

 

Tapa jolla hallitus pelastettiin kaatumasta on täysin laillinen ja pääministeri Sipilä onkin selvästi ottanut oppia hallituksensa aiemmin tekemistä virheistä perustuslain suhteen. Tämä ei kuitenkaan tee ministerien toiminnasta moraalisesti oikeaa. Orpo. Soini ja Sipilä suunnittelivat etukäteen loikkaamisen, vaikka Soini asian kiistikin tuhoten samalla maineensa. Nyt meillä on tilanne, jossa yhden hallitusta muodostavan ryhmän kannatusta ei ole koskaan mitattu vaaleilla. Ei demokratian tulisi tällaista olla. 

KaroKankus
Vasemmistoliitto Turku

Syvästä etelästä (Suomen etelärannikolta) susirajan taa kotoutunut historianopiskelija. Joensuun seudun Vasemmistonuorten puheenjohtaja ja elinvoimajohtokunnan varajäsen. On oppinut jo ymmärtämään paikallisia, ainakin puhetta, kulttuurishokistakin on toivuttu.
Japanista olen hyvin kiinnostunut. Erityisesti ruuasta ja populaarikulttuurista.
Blogini nimeä on inspiroinut tämä Kansan Uutisten artikkeli:
http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3367542-afri...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu