Kiitos vanhusdelaamisten analyysista, asiantuntijat!

Kukaan ei ole ehtinyt medeiassa, päättäjissä, byroissa, hoitajissa tms. paneutua siihen, että vanhuksia delasi ennätysmäärä 2021 ja tänä vuonna ennätys rikotaan.

 

Aika ja palsta ei millään riitä kuin tärkeimmille. Heitähän ovat yrittäjät, palkansaajat, lapset, nuoret, keski-ikäiset, hoitajat (huom. ei omaishoitajat, joita kai ei ole lainkaan olemassa), suomalainen ja amerikkalainen roskamedeia johon medeian on alituisesti viittailtava, Putin, Niinistö, rva Haukio yms. Juuri siksi vanhukset ovat poissa silmistä poissa ajatuksista, ja tuskin heitä oikeasti edes on olemassa.

 

 

”Hehän ovat vanhoja ja sairaita ja kuolisivat muutenkin pian”

Näin viisaasti asiantuntija jokin aika sitten pyyhki pöydän päättäjien, virkamiesten ja jokamiesten omastatunnosta. Vanhojen delaaminen koronaan on siis vain luonnollista ja oikein.

Suomessa medeian, päättäjien ja virkamiehistön suoja on suurempi kuin kansalaisten, erityisesti vanhusten. Medeia- ja byrokratiaa ei saa kiinni mistään vanhuksia ja heidän ihmisoikeuksiensa ja hoivansa puutteita koskevasta.

 

 

”Vanhuksia kuolee koronaan, koska meillä ei ole nyt influenssaa”

Tämän kuulimme tänään.

Ei huolen häivää. Vanhusten koronakuolemat, joita on enemmän kuin muissa maissa, ovat vanhusten omaa syytä. Ja influenssan puuttumisen syytä.

Kiitos oi, kiitos oi. Nyt vihdoin tiedämme, että vanhuksista välitetään ja heidän asiaansa paneudutaan.

 

+2
katriinakajannes
Sitoutumaton Jyväskylä

Kansannainen, kirjallisuuden dosentti, pitkän linjan tieteentekijä
Lempinimet Kaiju, Kaijukka
Kuva Osmo Hänninen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu