Kultti, mafia ja maailman sivistymättömin maa

Kultin piirteitä on usein toiminnassa, jossa valta, raha, seksi, julkisuus ja asema ovat keino ja tavoite. Koukutus, manipulaatio ja hyväksikäyttö on ammattimaista.

Vanhat politiikassa ja huippuviroissa kouliutuneet ja ihmisyytensä menettäneet miehet ja naisetko kultittajia – monien vaikuttajien auttamina? Samat jotka jakavat yhteiskunnan rahaa ja jopa yhteistä kansallisomaisuutta itselle, perheenjäsenille hoville, suosikeille.
Kulttuurimafiassa ja sivistymättömässä byrokratiassa voi rahalla ja puoluekirjalla ostaa ja myydä viran ja professorin ja neuvoksen arvon. Ynnä monia muita asioita.

Kulttuurimafiassa ovat kaupan Suomen kulttuuri ja sen ydin, Suomen kirjallisuuden opetus ja tutkimus. Joita on ihan ilmaiseksikin annettu, jopa vähiten tarjoavalle. Meillä on kirjallisuuden tunteja Euroopan vähiten, ja yliopistoissa ja muissa laitoksissa on humanismi vapaassa pudotuksessa.

Kun kulttuurielämässä mellastavat barbaariset mafiosot, koko yhteiskunta kärsii.

Mafioso on politiikassa, kulttuurissa ja virassa kyklooppi. Yhden asian puolue on yhtä s/t/ietämätön kuin yhden kirjan ihminen. Puolueellinen puolue on syvältä, samoin puolueellinen ihminen. Olkoon se asia sitten vallan, rahan, narsismin ja barbarian kitkerä yhteiskeitos.

Ketkä opetusministeriössä ja muissa raha- ja valtalaitoksissa mahdollistavat tämän syytämällä toimintaan yhteisiä varojamme ja asemia? Ketkä muut korkeat tukijat ovat tämän tukijoita? Noilta takapiruilta kysyn jokaiselta erikseen, millä meriiteillä heidän suosikkinsa nostettiin asemaansa, tuhoamaan ihmisyyttä ja kulttuuria.

Tärkeimmät kulttuurihankkeet on tässä maassa aina toteutettu ilman rahaa ja valta-asemia.

Suomi on mafiamaa, byrokratia ja orjavaltio. Maailman sivistymättömin kenties? Poliitikkojen, mafiosojen, koukuttajien ja muiden julkisuudenkipeitten narsistien rahan- ja vallanhimo pyörittää maailmaa, joka on rahan muotoinen.

***

Iloista omaishoitajien viikkoa Suomessa, joka kaatuisi ilman orjatyötä! Montako tuntia aiot käyttää tällä viikolla omaisesi ja hänen asioittensa hoitamiseen, montako itsesi ja asioittesi hoitoon?

katriinakajannes

Kansannainen, kirjallisuuden dosentti, pitkän linjan tieteentekijä Lempinimet Kaiju, Kaijukka Kuva Osmo Hänninen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu