PopuLIsti löysi paikkansa Venäjä-mielisten joukosta

Kiitos popuLIsti, kun nyt ensimmäisen kerran puhut totta. Kerrot paikkasi Venäjä-mielisten ytimessä. Samaa mielisyyttä on alusta asti ollut nimekkäimmissä PSissa.

 

Kumpikin ryhmä on tekeytynyt ihanteellisiksi demareiksi päästäkseen asemaansa. Keskusta-oikeiston vallalla, rahalla ja medialla heidät on siihen kammettu.

 

Ääret ovat liki toisiaan. Sen takaa jo sulkijalihas ympyrän sulkeutuessa, että VAS ja PS syleilevät toisiaan. Nyt kaikkien nähden. Itse olen toistakymmentä vuotta puhunut heistä toistensa identtisinä kaksosina.

 

Aikaansaannokset nolla, puheet suuria.

 

Jäljet pelottavat. Historia ja nykypäivä osoittavat laitapuolueitten tuhoisuuden.

 

 

Kiitos Suomen media eli roskamedia, kun aikaa, rahaa ja työtä säästämättä nostitte nämä vallan ytimeen. Viime aikoina olette entistä uutterammin hellineet LIirumisteja sylikoirinanne, UKKlta oppimallanne tavalla.

 

PopuLIstilla on näytelmässään kaksi naamiota: äkäinen ja itsehurmioinen.

 

Lin aikaansaannokset ovat nolla jo siksi, että hän ei ole nostanut kättään tärkeimmissä asioissa, vaikka hänen asemansa ja palkkansa olisivat velvoittaneet siihen. Tosin hän on nostanut sitä ahkerammin kättään demareita vastaan.

 

Olen seurannut tarkkaan hänen ”kehitystään” siitä asti, kun hän uskonveljineen julkaisi ala-arvoisen kirjan fasismista yms. Hänen hurskaimmat uskonveljensä ovat julkisesti julistautuneet poliittisen väkivallan tukijoiksi mutta sitten harjattu suunsoittajiksi ja pasuunan toitottajiksi.

 

On ymmärrettävää, että ihmiset eivät huomanneet, äänestivätkö häntä vai Psta, niin samanlaisia he ovat. Mikä tahansa käy heille sodassa eli vallan tavoittelussa. Valta on heille perimmäinen tarkoitus.

 

katriinakajannes
Sitoutumaton Jyväskylä

Kansannainen, kirjallisuuden dosentti, pitkän linjan tieteentekijä
Lempinimet Kaiju, Kaijukka

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu